reservering

Zomervakantie 2020 boeken

We hebben de vakantieperiode van 2020 pas net achter ons gelaten maar toch zijn veel mensen alweer begonnen met hun zomervakantie 2020 boeken. Aangezien steeds meer mensen vakantie in eigen land vieren is dat helemaal nog niet zo’n gek idee. U kunt er immers beter op tijd bij zijn voor de mooiste kampeerplekjes.


Zomervakantie 2020 boeken in Delft

Wanneer u in de zomervakantie 2020 van plan bent om lekker in eigen land op vakantie te gaan dan bent u bij stadscamping Delftse hout aan het juiste adres. Onze camping is gelegen aan de recreatieplas het Delftse hout en ligt op loopafstand van de stad Delft. Op onze camping geniet u van zowel de rust en schoonheid van de natuur als van de gezellige drukte van de stad. Onder andere dit maakt camping Delftse hout zo uniek. Daarnaast Geniet u op onze camping van de volgende faciliteiten:

Kortom: Op stadscamping Delftse hout komt u niets te kort dus wacht niet langer en ga nu uw zomervakantie 2020 boeken bij Camping Delftse Hout

Zomervakantie 2020 boeken.

 

zomervakantie 2020 boeken 

 

Accommodaties

Natuurlijk bent bij camping Delftse hout meer dan welkom om uw eigen tent mee te nemen en lekker “back to basic” te gaan. Echter geven veel mensen tegenwoordig de voorkeur aan een wat meer verzorgde vakantie. Wij hebben een ruim aanbod aan accommodaties waar u zo in kunt trekken en waar u zich niet druk hoeft te maken met het opzetten van een tent en waar u kunt koken in uw eigen keukentje. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze prachtige luxe Grashutten? Of onze trekkersiglo waar uw bedden al voor u klaar staan bij aankomst? Bekijk al onze verhuur mogelijkheden om alvast een goede indruk te krijgen voordat u uw zomervakantie 2020 boeken gaat.

Uw zomervakantie 2020 boeken doet u snel en eenvoudig op onze website bekijk snel de beschikbaarheid en prijzen voor de accommodatie die past bij uw vakantiewensen.

Beschikbaarheid en boeken.