Iedere dag werken in de vakantiesferen, is dat iets voor jou?Werken op vakantiepark 

Wil je iedere dag werken in de vakantiesferen? Dan is werken op een vakantiepark iets voor jou! Vakantiepark Delftse Hout is een middelgrote stadscamping op loopafstand van het stadscentrum van Delft. Het vakantiepark is gelegen in recreatiegebied de Delftse Hout. Op ons vakantiepark zijn er ongeveer 200 toeristische kampeerplaatsen en 60 verschillende soorten verhuuraccommodaties. Vakantiepark Delftse Hout wordt bezocht door gasten uit binnen- en buitenland. Iedere dag ontmoet je gasten uit verschillende culturen! Wil jij ervoor zorgen dat iedere gast een onvergetelijke vakantie beleefd op ons vakantiepark? Bekijk dan onze vacatures op ons vakantiepark.

Welke vacature vind jij het leukst?

We hebben op dit moment verschillende soorten vacatures openstaan. Of je nu parttime, fulltime of alleen in de vakanties wil werken, bij ons kan het. Heet onze gasten welkom bij de receptie, maak de gasten bij met een schone accommodatie of zorg ervoor dat gasten kunnen genieten van een heerlijk diner op het terras. We hebben meerdere vacatures openstaan. Ben je benieuwd welke vacature het beste bij jou past? Bekijk alle vacatures!

Bekijk onze vacatures
Google review van P.A. Vonk:
'Nooit geweten dat er zo mooie camping was in deze regio. Prachtig nieuw sanitair en zeer vriendelijke medewerkers. Dikke aanrader!'

Wil jij er ook voor zorgen dat onze gasten genieten van een fijne vakantie op Vakantiepark Delftse Hout? Kom dan werken op ons vakantiepark in Delft. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. 

Stage lopen bij Vakantiepark Delftse Hout

Delftse Hout Ben jij op zoek naar een stageplaats op een gezellige stadscamping bij een erkend leerbedrijf? Bij ons ben je van harte welkom. Wij hebben stageplaatsen beschikbaar bij de receptie, in de horeca, in de buitendienst/groenvoorziening, in de animatie en in de schoonmaak. Wil je graag op meerdere afdelingen iets leren? Een combinatie van alles is bij ons zeker mogelijk. Ervaar hoe leuk het is om te werken op een vakantiepark. Wil jij dit seizoen stage lopen op Vakantiepark Delftse Hout? We horen graag van je!

Iedere dag een andere avontuur

Op Vakantiepark Delftse Hout werk je iedere dag in een prettige sfeer. Wij zijn een informeel bedrijf waar genoeg ruimte is voor jouw eigen ideeën, creativiteit en eigen initiatief. Bij hard werken hoort natuurlijk een fijn salaris. Dit salaris is marktconform en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie. Werken op een vakantiepark biedt een dynamische omgeving, waar iedere dag anders is. Durf jij dit avontuur aan te gaan? Bekijk dan de leukste vacatures van Zuid-Holland op onze website.

De leukste vacatures in Zuid-Holland

Stage lopen

Stage lopen

Fulltime, 38 uur per week