reservering

Vakantie in Nederland in 2021

Vakantie in Nederland 2021

Bent u ook zo toe aan vakantie? Ga er dan even lekker tussen uit en ontdek de prachtige provincie Zuid-Holland bij Vakantiepark Delftse Hout in Delft. Wanneer u ook op vakantie wilt in Nederland bij Delftse Hout bent u het gehele jaar van harte welkom. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog uw vakantie voor 2021 in Nederland bij Vakantiepark Delftse Hout.

Zomervakantie 2021 in Nederland.

Wanneer u houdt van lekker in de buitenlucht zijn, heerlijk op het strand liggen of genieten van een lekker drankje in de zon op het terras dan bent u in de zomervakantie van 2021 in Zuid-Holland aan het juiste adres. Vanaf onze leuke stadscamping in Delft kunt u namelijk alle kanten op. Zo zijn de stranden van Scheveningen en Noordwijk gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ook vindt u in de directe omgeving van ons vakantiepark prachtige wandel- en fietsroutes die u meenemen langs leuke dorpen en steden en prachtige natuurgebieden.

Maar ook op ons vakantiepark hoeft u zich zeker niet te vervelen tijdens de zomervakantie. Zo beschikt ons vakantiepark onder andere over:

-        Een heerlijke brasserie

-        Verwarmd buitenzwembad

-        Fietsverhuur

-        Animatieprogramma in de schoolvakanties

Wacht dus niet langer en boek vandaag nog uw zomervakantie 2021 bij Vakantiepark Delftse Hout.

Online boeken

 

 

Veel gestelde vragen over zomervakantie 2021 in Nederland

V: Wanneer begint de zomervakantie in Nederland in 2021?
A: Officieel begint de zomervakantie in Nederland op 10 juli 2021 maar over het algemeen is het vanaf halverwege juni tot halverwege september heerlijk vakantieweer in Nederland.

V: Zijn er stranden in de buurt van Delftse Hout?
A: Jazeker! Het strand van Scheveningen bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van Vakantiepark Delftse Hout, het strand van Noordwijk is ongeveer 30 minuten rijden.

V: Kan je bij Vakantiepark Delftse Hout Zwemmen?
A: Ja, Op vakantiepark Delftse Hout is een verwarmd zwembad aanwezig.

Bijzonder Overnachten

Wist u dat u bij Vakantiepark Delftse Hout ook heel bijzonder kunt overnachten? Zo kunt u verblijven in bijvoorbeeld een grasbungalow of houten iglo. Echt een aanrader!

Bekijk alle accommodaties.