reservering

Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land wordt ieder jaar populairder en dat is natuurlijk niet zo gek. Een vakantie in Nederland beschikt over alle ingrediënten voor de perfecte vakantie. Zo vindt u er onder andere Prachtige natuurgebieden, leuke steden en dorpen en natuurlijk heerlijke ruime stranden. Kortom tijdens een vakantie in eigen land zal het u aan niets ontbreken!

Wilt u ook genieten van een fantastische vakantie in eigen land? Boek dan vandaag nog uw verblijf bij vakantiepark Delftse hout en wees verzekerd van een vakantie op een van de mooiste plekjes van Nederland.

Bekijk nu de prijzen en beschikbaarheid.

Vakantie in Zuid-Holland

Vakantiepark Delftse hout is een ruim opgezet vakantiepark aan de rand van de oude stad Delft in de provincie Zuid-Holland. Het mooie van de provincie Zuid-Holland is dat er voor iedereen wat in de buurt te doen is. Al u bijvoorbeeld graag gaat wandelen of fietsen dan zijn er tal van prachtige natuurgebieden zoals natuurgebied Delftse hout dat op loopafstand ligt van ons gelijknamige vakantiepark. Bent u meer een stads mens? Ook dan zit u goed in de provincie Zuid-Holland. Vakantiepark Delftse hout ligt op een paar minuten lopen van de historische binnenstad van Delft wat bol staat van de cultuur, historie en leuke winkels en gezellige terrasjes. Tevens bent u met het openbaar vervoer binnen no time in Rotterdam of Den-Haag.
Liever een dagje naar het strand? De stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk aan Zee zijn om de hoek en tevens goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Kortom: wat u ook zoekt in uw vakantie,  Zuid-Holland heeft het! Kom dus lekker kamperen op onze stadcamping in Delft en geniet optimaal van uw welverdiende vakantie!

Boek nu voordelig uw vakantie in Zuid-Holland 

Voordelig boeken

Wilt u dit jaar op vakantie in eigen land maar betaalt u liever niet te veel? Boek dan vandaag nog uw vakantie op onze website. Zo bent u verzekerd van de beste prijs en betaalt u nooit te veel.

Op de pagina zoek en boek vindt u de meest recente prijzen en beschikbaarheid op ons vakantiepark.

Boek voordelig vakantie in eigen land.

Vakantie in eigen land in 2020

Tip: Vier het voorjaar in Delft

Onze tip: vier het voorjaar in Delft! Ook in het voorjaar is er in onze omgeving van alles te beleven. Zo kunt u met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren een gezellig weekendje naar Delft komen. Komt u ook een dagje shoppen en terrasje pakken? Of bezoekt u liever eenvan de leuke musea die Delft u te bieden heeft? Alles is mogelijk vanaf ons vakantiepark bij Delft.

Wilt u graag vakantie in eigen land vieren? Dan is een weekendje weg met Hemelvaart, Pinksteren of een verblijf tijdens de meivakantie een echte aanrader. Bij ons kunt u terecht voor kamperen Pinksteren, maar ook een vakantiehuisje Hemelvaart huren. Vanaf onze camping Hemelvaart loopt u zo het natuurgebied Delftse Hout in. Daar kunt u heerlijk wandelen. Ervaar de ontluikende lente, spot de vele jonge diertjes en geniet van de aangename voorjaarszon. Gaat u liever fietsen? Dan kunt u bij ons gewoon fietsen huren. Voor een sportieve dag op de camping nodigen we u van harte uit bij onze aerial yoga. Dit is ontspannende yoga waarbij uw spieren worden uitgedaagd.

Maar u kunt tijdens het Paasweekend, Pinksterweekend en de meivakantie natuurlijk ook gezellig op ons vakantiepark met camping blijven. Zo organiseren we leuke animatie voor uw kinderen, bijvoorbeeld met Hemelvaart. Daarnaast kunt u heerlijk eten bij onze brasserie

Wilt u tijdens Pinksteren, Hemelvaart of de meivakantie lekker zwemmen? Dan hebben we goed nieuws voor u, want bij een buitentemperatuur van 18 graden of meer gaat ons verwarmde buitenbad open! Zo kunt u bij goed weer heerlijk zwemmen en spelen. 

Kom ook in het voorjaar naar Delftse Hout

Uitgelichte accommodaties

Naturehome terras boeken

Naturehome terras boeken

Nieuw! Camping Lodge

(Nieuw) Camping Lodge boeken