reservering

Vakantie 2021

Wilt u alvast uw vakantie van 2018 boeken? Neem dan het veelzijdige Delft eens in overweging als vakantiebestemming. U kunt hier cultuur ervaren, uitrusten op het terras, fietsen, wandelen of lekker winkelen. Zo bent u in ongeveer vijftien minuten in de binnenstad van Delft. Het oude centrum beschikt over vele interessante bezienswaardigheden die u kunt bezoeken zoals: De Nieuwe Kerk en het Prinsenhof. Daarnaast bevindt Rotterdam zich op een halfuurtje rijafstand. 

Vakantie 2021

Op vakantiepark Delftse Hout vindt u heel veel faciliteiten die uw vakantie (met of zonder kinderen) helemaal compleet maken. Denk aan een camping winkel met verse broodjes, een gezellig restaurant, een verwarmd openlucht zwembad en een enthousiast animatieteam dat in de meeste zomervakanties actief is. Bekijk hier het overzicht van alle faciliteiten. 

Evenementen

U kunt ieder dag deelnemen aan een interessante stadswandeling door Delft. Wandel met een gids langs de grachten in de binnenstad van Delft en luister naar het eeuwenoude verhaal achter de gebouwen en de bewoners, van Johannes Vermeer tot de laatste rustplaats van de Koninklijke familie. Tevens vindt in de periode van 6 april tot en met 30 augustus, iedere donderdagochtend een traditionele kaasmarkt plaatst in het nabij gelegen Gouda. Een spectaculair historisch schouwspel wat u een keer gezin moet hebben! In het voorjaar mag een bezoekje aan het Keukenhof niet ontbreken. Een super leuk en fleurig dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen.

Een kunstwerk als kampeeraccommodatie!

Naast de standaard accommodatiemogelijkheden kunt u bij vakantiepark Delftse Hout ook bijzonder overnachten. Zo kunt u slapen in een volledig geïsoleerde Houten Iglo. De iglo is voorzien van een sfeervolle woonruimte met een open keuken. Ervaar zelf de unieke uitstraling van dit verblijf. Maak uw vakantie 2018 eentje om nooit meer te vergeten! 

Boek uw vakantie

Vakantie 2018

Vakantie 2018

Vakantie 2018