reservering

Vier de vakantie 2019 in Delft

Vakantie 2019

U bent alvast aan het oriënteren voor uw vakantie in 2019. Dat is heel verstandig want u kunt er maar beter op tijd bij zijn. Wanneer u van plan bent om uw vakantie 2019 in Nederland te vieren neem dan eens camping Delftse hout in overweging. Op camping Delftse hout in Delft komt u helemaal tot rust in de prachtige groene omgeving van het recreatiegebied Delftse hout.

Boekl nu Direct online.

Van alles te doen tijdens uw vakantie 2019.

Zoals gezegd ligt Camping Delftse Hout in een prachtige groene omgeving waar van alles te doen is.
Zo is er een grote waterspeeltuin waar jong en oud lekker kan afkoelen op de warme dagen. Voor de natuurliefhebbers zijn er tal van wandel en fiets routes en valt er van alles te leren over de natuur en het milieu in het informatiecentrum de Papaver.

Delft, één en al Cultuur.

Niet alleen voor de natuurliefhebbers is Camping Delftse hout de ideale bestemming voor uw vakantie 2019 ook de cultuursnuivers vallen met hun neus in de boter.
In slechts 15 minuten fietsen bent u in het centrum van de oude stad Delft waar van alles te bezichtigen en te leren valt. De stad Delft staat bekend om zijn rijke historie en er zijn dan ook tal van musea en bezienswaardigheden waar u terecht kunt als u meer te weten wilt komen over de stad en de geschiedenis.

  

Boek nu voordelig uw vakantie 2019


 

Boek online of Bel 015 213 0040

 


 

vakantie 2019

vakantie 2019

vakantie 2019