Vakantie boeken Delftse Hout

Voor een leuke stedentrip hoef je niet naar het buitenland. In Nederland zijn er ontelbaar veel leuke steden om te bezoeken. Ben je nog nooit in Delft geweest? Dan is het zeker de moeite waard om eens te doen. De stad Delft is bekend dankzij de relatie met Johannes Vermeer, Delfts Blauw aardewerk en het Koninklijk Huis. Struin lekker door de straten van Delft of maak een rondvaart over de grachten. Ga je een paar dagen naar Delft? Dan is het een goed idee om een vakantie te boeken op Vakantiepark Delftse Hout.

(Luxe) kamperen

Als je een vakantie gaat boeken op Vakantiepark Delftse Hout, kun je kiezen voor een kampeerplaats of een huuraccommodatie. Heb je een eigen kampeermiddel? Dan kun je kiezen tussen de volgende staanplaatsen: Kampeerplaats Comfortplaats Camperplaats Camper Comfortplaats Heb je geen eigen accommodatie? Ook geen probleem. We bieden meer dan 10 verschillende soorten accommodaties aan waar je in kunt verblijven. Of je nu kiest voor een basic accommodatie of een luxe glamping accommodatie, je geniet bij ons altijd van een onvergetelijke vakantie. 

Faciliteiten

Naast het ontdekken van Delft is er op Vakantiepark Delftse Hout ook van alles te beleven. Koel op warme dagen af in het zwembad, dans en knutsel mee met het animatieteam of doe mee met een lesje Aerial Yoga. Niemand hoeft zich te vervelen bij ons. Even de camping af of de stad uit? Huur een fiets en volg allerlei leuke fietsroutes in de omgeving. Geen zin om na een leuke vakantiedag te koken? Logisch! Een lekkere maaltijd eet je bij onze brasserie of in een van onze foodtrucks (in de zomerperiode).

Veelgestelde vragen

1. Hoe laat kan ik in- en uitchecken?
Aankomst Verblijft u in één van onze verhuuraccommodaties dan kunt u inchecken vanaf 15:00 uur. Onze kampeerplaatsen zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur. Vertrek Uitchecken uit onze verhuuraccommodaties is voor 10:00 uur.Uitchecken van onze kampeerplaatsen is voor 11:00 uur.

2. Ik kom buiten de openingstijden van de receptie aan? 
Heeft u een reservering en is deze volledig betaald, dan kunnen wij afspraken maken omtrent aankomst buiten de openingstijden van de receptie. Wilt u een afspraak maken voor een late aankomst, neemt u dan vooraf even contact op met onze receptie 015-2130040. 

3. Wat is de route naar Vakantiepark Delftse Hout?
Komende vanuit richting Rotterdam neemt u afrit 9, aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting de Ikea. Op de rotonde tegenover de Ikea gaat u linksaf en rijdt u parallel aan de snelweg A13. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Korftlaan op.  Het Vakantiepark ligt na 300 meter aan de linkerkant. Komende vanuit richting Den Haag neemt u afrit 9, aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting IKEA. Op de rotonde tegenover de IKEA gaat u linksaf en rijdt u parallel aan de snelweg A13. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Korftlaan op. Het Vakantiepark ligt na 300 meter aan de linkerkant.