Op vakantie in 2023?

Wilt u alvast uw vakantie van 2023 boeken? Neem dan het veelzijdige Delft eens in overweging als vakantiebestemming. Hieronder leest u waarom.

Onze faciliteiten

Animatie

Animatie

Dansen, knutselen & spelen

Veelzijdig animatieprogramma voor de kinderen.
Zwembad

Zwembad

Neem een frisse duik!

Buitenzwembad met een peuterbad en ligweide.
Campingwinkel

Campingwinkel

Dagelijks verse broodjes

Voor ijsjes, ontbijt, de krant en nog veel meer.

Uw vakantie 2023

Wilt u alvast uw vakantie 2023 boeken? Neem dan het veelzijdige Delft eens in overweging als vakantiebestemming. U kunt hier cultuur ervaren, uitrusten op het terras, fietsen, wandelen of lekker winkelen. Zo bent u in ongeveer vijftien minuten in de binnenstad van Delft. Het oude centrum beschikt over vele interessante bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Zoals de Nieuwe Kerk en het Prinsenhof. Daarnaast bevindt Rotterdam zich op een halfuurtje rijafstand. 

Goede faciliteiten voor uw vakantie 2023

Op vakantiepark Delftse Hout vindt u heel veel faciliteiten die uw vakantie (met of zonder kinderen) helemaal compleet maken. Denk aan een camping winkel met verse broodjes, een gezellig restaurant, een verwarmd openlucht zwembad en een enthousiast animatieteam dat in de zomervakanties actief is. 

Overzicht van alle faciliteiten

Evenementen in de buurt

U kunt iedere dag deelnemen aan een interessante stadswandeling door Delft. Wandel met een gids langs de grachten in de binnenstad van Delft en luister naar het eeuwenoude verhaal achter de gebouwen en de bewoners, van Johannes Vermeer tot de laatste rustplaats van de Koninklijke familie.

Tevens vindt in de periode van 6 april tot en met 30 augustus, iedere donderdagochtend een traditionele kaasmarkt plaatst in het nabij gelegen Gouda. Een spectaculair historisch schouwspel wat u een keer gezin moet hebben.

In het voorjaar mag een bezoekje aan het Keukenhof niet ontbreken. Een super leuk en fleurig dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen.

Meer tips voor uitjes in 2023

Vakantie 2022 op Delftse Hout

Kamperen of huisje huren tijdens uw vakantie 2023?

Wilt u liever kamperen of een huisje huren tijdens uw vakantie in 2023? Op vakantiepark met camping Delftse Hout is de keus aan u.

Mooie kampeerplaatsen

Komt u met de caravan, camper en/of tent? U bent ook in 2023 van harte welkom op ons park.

  • 100 - 120 m² kampeerplaats met stroom en kabeltv-aansluiting
  • 100 - 120 m² comfortplaats met water, riool, stroom en kabeltv-aansluiting
  • 90 - 100 m² camperplaats met troom en kabeltv-aansluiting

Komt u ook kamperen?

Unieke vakantiehuisjes

Naast de standaard accommodatiemogelijkheden kunt u bij vakantiepark Delftse Hout ook bijzonder overnachten. Zo kunt u slapen in een volledig geïsoleerde Houten Iglo. De iglo is voorzien van een sfeervolle woonruimte met een open keuken. Ervaar zelf de unieke uitstraling van dit verblijf. Maak uw vakantie 2023 eentje om nooit meer te vergeten! 

Een ander uniek vakantiehuisje is onze grasbungalow. Daar ligt gras op het dak, wat goed is voor de natuur op ons park. Binnenin is de bungalow het toppunt van luxe. U kunt gebruik maken van een keuken die van alle gemakken is voorzien, wasmachine én droger.

Nieuwsgierig? Ontdek alle vakantiehuisjes

Boek uw vakantie 2023 in Delft

Bent u net zo enthousiast over ons park en de omgeving als wij zelf? Boek dan hieronder uw vakantie 2023 in Delft. We kijken uit naar uw komst.

Uw vakantie 2023 reserveren

Blijft u ook slapen?

Grasbungalow

Grasbungalow

Uniek vakantiehuisje

Dit unieke vakantiehuisje is voor 4 personen.
Camper

Camper

Verharde camperplaatsen

Met de camper naar Delft? Boek een verharde camperplaats.
Kamperen

Kamperen

Comfortabel kamperen

Ontdek onze kampeerplekken en comfortplekken.