reservering

Stadscamping in Delft

De Delftse Hout is een prachtige stadscamping in Delft en daarmee een camping in Zuid-Holland. Als u op de camping loopt, heeft u van de drukte van de stad geen hinder. Onze stadscamping ligt bij de stad Delft, maar afgezonderd genoeg om toch in alle rust van uw vakantie te kunnen genieten. Door de ligging van onze stadscamping in Delft heeft u wel het voordeel om in korte tijd van Delft te kunnen genieten. Kortom, het beste van beide! Op korte reistijd, maar zeker de moeite waard om te bezoeken zijn Den Haag en Rotterdam. Deze steden hebben beide een geheel eigen karakter en beschikken over prachtige bezienswaardigheden.

En het mooiste is: onze stadscamping Delft is een camping vlak bij Rotterdam en Den Haag, want Delft ligt tussen beide steden in.

Echte natuurcamping in Delft

Zo gezegd, gelegen bij de stad Delft, maar daar merkt u op de camping vrijwel niks van. Dat heeft mede te maken met de wijze waarop u kunt overnachten op onze natuurcamping in Delft. Als u de Grasbungalow van bovenaf ziet, dan zou u niet zeggen dat u daarin kunt slapen. Wilt u op onze natuurcamping in Delft verblijven? De verblijfsmogelijkheden zijn talrijk!

Boek onze stadscamping in Delft!

 

Momenteel worden er veel campingplaatsen geboekt. Wees er snel bij en boek vandaag nog!

Waar andere mensen naar zochten:

Wat is de beste camping van Delft?
Veel bezoekers van onze stadcamping in Delft geven bij vertrek aan dat ze een geweldige vakantie hebben gehad. Op Tripadvisor krijgen we zelfs het certificaat van uitmuntendheid.

Hoe ver ligt Delftse hout van het centrum?
Stadscamping het Delftse Hout ligt op slechts 1,6 km van het centrum van Delft, vanaf onze stadscamping Delft bent u binnen 7 minuten in het centrum van Delft.

Waar is er te doen in Delft?
In het centrum van Delft wordt regelmatig van alles georganiseerd. Ook in de directe omgeving van onze stadscamping Delft is van alles te zien en te doen.

 

Stadscamping Delft

Stadscamping Delft in het kort:

✓ Uniek kamperen in Zuid-Holland
✓ Op steenworp afstand van het centrum van Delft
✓ Rotterdam, Den-Haag en Amsterdam gemakkelijk bereikbaar
✓ Vlakbij prachtige recreatieplas
✓ Genieten voor jong en oud

Nu boeken