Samenwerkingsverbanden

Wij werken samen met:

Slingerland Kampeerbungalows: Slingerland Kampeerbungalows ontwerpt en verkoopt unieke campingaccommodaties van vacuüm/druk geïmpregneerd hout, vaak gecombineerd met zeildoek. Al onze accommodaties zijn zijn een tikje avontuurlijk, veel behaaglijker dan een tent en stukken toegankelijker dan een caravan. Een voorbeeld: De ronde, houten iglo vormt met zijn bijzonder lijnenspel een niet alledaagse kampeeraccommodatie. Een object waar je even voor stil wilt blijven staan en die uitnodigt ook van binnen gezien te willen worden. Dankzij de praktische indeling is het hier voor een gezin van 6 personen goed toeven, ook in de koude maanden.

Vacansoleil camping Holiday: is marktleider in de Benelux en Denemarken op het gebied van luxe kampeervakanties, met stacaravans, compleet ingerichte bungalowtenten en staanplaatsen op 300 topcampings in 15 landen.

Origineelovernachten.nl: De meest bijzondere slaapplekken van Nederland, België en daarbuiten. Officieel origineel en weer eens héél iets anders.

GCU: De GCU is een Franse vereniging die 95 campings bezit verspreid over heel Frankrijk. Voor het kamperen op de GCU terreinen is lidmaatschap vereist. De 50.000 leden beheren zelf de campings op basis van vrijwilligheid, wat inhoudt dat zij bereid zijn tijdens hun verblijf enige tijd te investeren in het reilen en zeilen op onze terreinen. Ook worden er op sommige terreinen sportieve activiteiten georganiseerd en culturele cursussen gegeven, vaak door leden zelf. Hoewel van oorsprong opgericht door en voor onderwijsgevenden (GCU = Groupement des Campeurs Universitaires), staat de vereniging open voor iedereen die haar grondbeginselen onderschrijft. Wel mag duidelijk zijn dat vanwege het functioneren op de campings een redelijke beheersing van eenvoudig Frans door tenminste één familielid onontbeerlijk is.

GCU

Wij zijn aangesloten bij

Green Key: De Green Key (voorheen Milieubarometer) is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De Green Key staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het milieubewuste imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren. Green Key is onderdeel van FEE, net als de Blauwe Vlag voor schone stranden en jachthavens. In Europa zijn op dit moment meer dan 450 bedrijven aangesloten bij de het internationale keurmerk Green Key. 

Camping Key Europe: De meest complete campingcard van Europa, dat is Camping Key Europe! De Camping Key Europe is uw vervangend legitimatiebewijs op campings en daarnaast biedt deze campingcard u veel voordeel. 2.200 campings in 32 Europese landen geven tot wel 20% korting.

ACSI : CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! U kunt op maar liefst 3600 campings terecht, in 20 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

Citycamps Holland: Citycamps is een samenwerking van 15 campings, die allemaal zijn gelegen dicht bij een stad. Zeer verschillende campings die een uitstekende uitvalsbasis bieden om het veelzijdige aanbod van de aangrenzende stad te ontdekken. Cultuur, musea, historie en bruisende uitgaansmogelijkheden. Alles op een steenworp afstand van de citycamps.

Logo Citycamps

Camping navigatorCampingnavigator is al meer dan 30 jaar toonaangevend op de Nederlandse kampeermarkt. Sinds de eerste papieren campinggids in 1983, is Campingnavigator uitgegroeid tot een Europees online platform met ruim 7.900 campings.