Steden en dorpen

Zoveel te zien & ontdekken

Wilt u een bezoekje brengen aan een van de grote steden van Nederland? Rotterdam, Amsterdam en Den Haag zijn per auto of met het openbaar vervoer gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Vakantiepark Delftse Hout. Naast deze grote drie steden zijn er nog een heleboel andere must sees. U ontdekt ze hieronder!

Den Haag

Den Haag

10 km afstand

Sommige plekken sluit u voor altijd in uw hart. Den Haag is er zo een: het beste van twee werelden. Stad van vrede en recht. Van stad en strand. Van nieuwe stijlen en oude meesters. Van winkels en paleizen.


Bezoek website

't Woudt

't Woudt

7 km afstand

Het kerkdorpje bevindt zich tussen Den Hoorn en Lier en staat bekend als het kleinste dorp van Nederland. Kijk zeker even rond in dit schilderachtig dorpje tussen de weilanden.


Bezoek website

Schiedam

Schiedam

14 km afstand

Schiedam staat wereldwijd bekend om haar jenever. Verder heeft de stad een prachtige historische binnenstad, mooie grachten en grote windmolens. Wat een plaatje! 


Bezoek website

Zoetermeer

Zoetermeer

13 km afstand

Volg de prachtige fietsroute "Rondje Wijk en Wouden" en ontdek het Groene Hart van Holland bij Zoetermeer. Een stad vol mooie parken en recreatiegebieden.


Bezoek website

Naaldwijk

Naaldwijk

17 km afstand

Een dorp in het Westland met veel mooie bezienswaardigheden zoals de Japanse watertuinen, de pluktuin en een bruisend winkelcentrum.


Bezoek website

Rotterdam

Rotterdam

17 km afstand

Maak een rondvaart door 's werelds grootste havengebied, neem een kijkje in de Euromast of ga met de kinderen een dagje naar Diergaarde Blijdorp. Laat u inspireren!


Bezoek website

Vlaardingen

Vlaardingen

18 km afstand

Vlaardingen is beroemd om de jaarlijkse uitreiking van de Geuzenpenning, de Vlaardingencultuur en was ooit dé haringstad van Nederland. 


Bezoek website

Brielle

Brielle

27 km afstand

Brielle is een historische vestingstad met een van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. De stad heeft meer dan 400 monumenten.


Bezoek website

Amsterdam

Amsterdam

66 km afstand

Met de trein bent u binnen 45 minuten in Amsterdam. Ga naar Madame Tussauds, voer de duiven op de Dam, neem een kijkje in Het Anne Frank Huis of shop till you drop in de Kalverstraat. 

Bezoek website

Gouda

Gouda

34 km afstand

Gouda, de historische stad in de provincie Zuid-Holland, staat wereldwijd bekend om de Goudse kaas, de kaarsen en de stroopwafels.


Bezoek website

Delft

Delft

1,6 km

Delft weet ieders hart te stelen. De rijke historie en cultuur, vele winkelmogelijheden, fijne terrasen en mooie fiets- en wandelroutes maken Delft tot een geliefde plek.


Bezoek website

Dordrecht

Dordrecht

41 km afstand

Bezoek de oudste stad van Nederland en geniet van talloze monumenten en musea, oude pakhuizen en de drukke winkelstraten. Goed bereikbaar via de watertaxi in Rotterdam!


Bezoek website

Leiden

Leiden

24 km afstand

Ontdek universiteitsstad Leiden, de geboortestad van Rembrandt. Dwaal door de historische stad met vele hofjes en historische gebouwen of wijk uit naar het strand.


Bezoek website

Kinderdijk

Kinderdijk

42 km afstand

Het dorp Kinderdijk ligt in Zuid-Holland en staat wereldwijd bekend om zijn Kinderdijkse windmolens. Deze 19 windmolens staan ​​sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.


Bezoek website