reservering

Stadsboerderij BuytenDelft

Ontdek Stadsboerderij BuytenDelft

Pal naast Vakantiepark Delftse Hout ligt Stadsboerderij BuytenDelft. Door bezuinigingen van de gemeente dreigde deze mooie plek in het Recreatiegebied Delftse Hout te verdwijnen. Samen met drie andere lokale ondernemers hebben wij de boerderij, de waterspeeltuin en het hertenkamp overgenomen.

De komende jaren zal stadsboerderij BuytenDelft omgetoverd worden tot een duurzame en uitdagende beleefplek voor jong, ouder én nog wat ouder. Maar ook nu kunt u genieten van de charme en gezelligheid van BuytenDelft.

Stadsboerderij BuytenDelft

In de Stadsboerderij vindt u schapen, geiten, varkens, koeien, kippen en duiven. Er zijn ook kleine knaagdieren, vogels en vissen. De meeste dieren zijn niet opgesloten in hokken. Als bezoeker kunt u vrij tussen de geiten en schapen bewegen. Er zijn regelmatig activiteiten zoals paaseieren zoeken op paaszaterdag, schapen scheren en een jaarlijkse open dag.

Na het wandelen of beestjes kijken even en verse jus d’orange, een heerlijke cappuccino,verse munt thee of een warme chocolademelk met slagroom? En voor de smulpapen onder ons; een zelfgemaakte appelpunt, muffin of een pannenkoek erbij? Ook maken we graag een wisselend soepje, knapperige panini’s, een clubsandwichuitsmijters of een tosti vers voor je klaar! Voor ieder wat wils!

Stadsboerderij:

Elke dag van 9.30 uur tot 17.00 uur 

Extra openingen juli, augustus tot 20.00 uur open

Check hier de menu kaart.

Waterspeeltuin

De waterspeeltuin heeft zandstrandjes en ligweiden langs een speelgoot met ondiep water (max. 50 cm). Er staan diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen en schommels. Verder is er een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel. De waterspeeltuin is dagelijks geopend tussen 1 april en 1 oktober.

Korftlaan 3a, 2616 LJ Delft

Telefoon: 015 - 214 02 63

Meer informatie over de Stadsboerderij BuytenDelft vindt u hier.

Waterspeeltuin vanaf zaterdag 23 april tot 1 oktober:

Elke dag van 9.30 uur tot 17.00 uur
Extra openingen juli, augustus en weekenden bij erg mooi weer; tot 19.00 uur open

Tarieven Waterspeeltuin met ingang van 23 april:
2,- euro voor iedereen. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.