Stadsboerderij BuytenDelft

Ga u te buyten!

Pal naast Vakantiepark Delftse Hout ligt Stadsboerderij BuytenDelft. Door bezuinigingen van de gemeente dreigde deze mooie plek in het Recreatiegebied Delftse Hout te verdwijnen. Samen met drie andere lokale ondernemers hebben wij de boerderij, de waterspeeltuin en het hertenkamp overgenomen. Een heerlijke plek om met het hele gezin te ontspannen!

Boerderij

Boerderij

Knuffelen met dieren

In de Stadsboerderij vindt u schapen, geiten, varkens, koeien, kippen en duiven. Er zijn ook kleine knaagdieren, vogels en vissen. De meeste dieren zijn niet opgesloten in hokken. Als bezoeker kunt u vrij tussen de geiten en schapen bewegen. 


Bezoek website

Waterspeeltuin

Waterspeeltuin

Spetteren in het water

De kinderen kunnen urenlang spetteren en spelen in de mooie waterspeeltuin. Een geweldige plek om bij mooi weer te ontspannen!


Bezoek website

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Zoveel lekkers!

Na het wandelen of beestjes kijken trek of dorst gekregen? Bestel dan een verse jus d’orange, een heerlijke cappuccino, clubsandwich, zelfgemaakte appelpunt, wisselend soepje of een pannenkoek!


Bezoek website

Klompengolf

Klompengolf

Gezellige gezinsactiviteit

Gaat u de uitdaging aan? Sla de bal met een klompengolfstick (een stok met een klomp eraan) met zo min mogelijk slagen in de 'hole'. Het parcours met allerlei obstacels is uitgezet in de dierenweide.


Bezoek website