reservering

Recreatiegebied Delftse Hout

Midden in het groen!

In het aangrenzende natuur- en recreatiegebied is een kinderboerderij en een waterspeeltuin waar de kleintjes veel plezier kunnen beleven. Verder is er van alles te ontdekken over de natuur en het milieu in informatiecentrum ‘De Papaver'.

Pal naast de camping ligt een groot recreatiemeer met een strandje waar u in de zomermaanden lekker van de zon kunt genieten. Dit meer is overigens rijk aan vis en bovendien geschikt om te zwemmen en een goede surf- en roeilocatie. (check hier  de actuele kwaliteit van het zwemwater)

Andere leuke tips uit de omgeving vindt u hier.

Wandelen met uw hond:
Honden mogen in het recreatiegebied op veel plaatsen het hele jaar loslopen. Uitzonderingen zijn het Heempark (het hele jaar verboden voor honden), het zandstrand en de ligweide bij de surfvereniging (hondenverbod van 1 april tot 1 oktober) en het Hertenkamp (hondenverbod tussen 15 maart en 15 juli). Buiten de genoemde uitzonderingen mogen honden overal los, mits de hondenpoep wordt opgeruimd. 

De paden die rond de grote plas lopen, zijn geasfalteerd. Dit maakt dit losloopgebied ook goed begaanbaar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Ben je hier in de zomer en wil je je hond laten zwemmen? Dat kan bij het hondenstrandje tegenover het grote zandstrand.

De meeste van onze accommodaties zijn huisdiervrij. Wij hebben 1 accommodatie waar een huisdier is toegestaan.  Dit is de Veranda Chalet 6 personen nr. 68. Vraag naar de mogelijkheden via info@delftsehout.nl. Wilt u komen kamperen met uw hond, dat kan! Er is 1 hond per kampeerplaats toegestaan.