Fiets- en wandelroutes

De beste tips!

Vakantiepark Delftse Hout is een perfect vertrekpunt voor een mooie wandel- of fietstocht. Wij geven hieronder alvast een aantal tips. Natuurlijk kunt u ook altijd even langsgaan bij de receptie, daar kunt u diverse fiets- en wandelroutes meepakken.

Acker- Bieslandfietsroute

Acker- Bieslandfietsroute

Groene fietsroute

Pijnacker-Nootdorp is een groene gemeente met veel natuur- en recreatiegebieden. De Acker- en Biesland fietsroute leidt u langs al het groen in en om de gemeente.


Download fietsroute

Water in Delfland

Water in Delfland

Waterrijke fietsroute

Met deze fietstocht maakt u kennis met de vele aspecten van het water in Delfland. Een oase van rust, natuur en water midden in de Randstad.

Bekijk fietsroute

Populierenroute

Populierenroute

Wandelroute

De Dobbeplas is een mooi natuurgebied met recreatieplas in Nootdorp. Het gebied grenst met het Bieslandse Bos en Pijnacker. Een geweldige wandelomgeving!

Bekijk wandelroute

Midden Delfland

Midden Delfland

Verrassende fietsroutes

Fiets door een mooi gebied waar Delfland trots op is: sterke dijken, uitgestrekte polders, indrukwekkende molens, smalle slootjes, grote plassen, ouderwetse sluizen en meer!
1ste etappe Groene Hartpad

1ste etappe Groene Hartpad

Wandelroute

De eerste etappe van het Groene Hartpad loopt langs ons vakantiepark. Een mooie afwisselende route door de natuur.  U loopt o.a. door het centrum van Delft, recreatiegebied Delftse Hout, het Bieslandse Bos en het Balijbos.

Bekijk wandelroute