reservering

De grote steden

Amsterdam, Den Haag, Rotterdam

... op een steenworp afstand!

Heeft u zin in een bezoekje aan een van de grote steden van Nederland? Rotterdam, Amsterdam en Den Haag zijn per auto of met het openbaar vervoer gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Vakantiepark Delftse Hout. Naast urenlang winkelplezier, zijn in deze steden ook verschillende bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken.

Rotterdam

Zo kunt u in Rotterdam een rondvaart maken door 's werelds grootste havengebied, een kijkje nemen in de Euromast of gezellig een dagje met de kinderen naar Diergaarde Blijdorp. Meer weten over Rotterdam? Klik hier.

Den Haag

In Den Haag kunt u een bezoek brengen aan Madurodam, het vredespaleis of de regeringsgebouwen. Het Torentje op het Binnenhof van Den Haag of u kunt natuurlijk een dagje zonnen op het Scheveningse strand of flaneren over de boulevard. ‘s Avonds kunt u hier ook uw geluk beproeven in het Casino of een filmpje meepikken in de enorme Pathé bioscoop. Voor meer informatie over Den Haag: klik hier.

Amsterdam

Uiteraard mag ook onze hoofdstad niet ontbreken. Met de trein bent u binnen 45 minuten in Amsterdam. Naar Madame Tussauds, duiven voeren op de Dam, een kijkje in Het Anne Frank Huis nemen of winkelen in de Kalverstraat. Amsterdam is zeker de moeite waard. Als u meer wilt weten over Amsterdam klikt u hier.

Andere leuke tips uit de omgeving vindt u hier.