De leukste kinderuitjes

Waar gaat u heen met de kids?

Voor de kinderen is er van alles te doen in de regio! Met lekker weer kunnen ze zich lekker uitleven in de recreatieplas op 2 minuten lopen van ons vakantiepark en ook het zwembad is altijd populair bij de kleintjes.

Maar wat nou als het een dagje wat minder lekker weer is of u zin hebt om met het hele gezin een uitstapje te maken? Ook dan kunt u vanaf vakantiepark Delftse Hout alle kanten op.

Fun Forest Rotterdam

17,5 km afstand

Rennen, klimmen en springen! Voor de waaghalzen onder ons is dit het ultieme uitje. Bij Fun Forest Rotterdam kunnen kinderen zich uitleven in het klimbos of leuke activiteiten op het water ondernemen.


Bezoek website

Duinrell Wassenaar

Duinrell Wassenaar

20,5 km afstand

Achtbanen, wildwaterbanen, een rodelbaan, schommels en zweefmolens. Wie Duinrell in Wassenaar kent weet dat dit attractiepark behoort tot één van de leukste van Nederland. Naast een ontzettend gaaf attractiepark kunt u in het Tikibad gerust een hele dag doorbrengen.


Bezoek website

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

15 km afstand

In Miniworld Rotterdam duurt een dag 24 minuten. Zie hoe de ruim 27.000 inwoners van deze kleine wereld ontwaken en aan hun dag beginnen. Treintjes schieten van station tot station en de Europese havens draaien ook hier overuren.


Bezoek website

Plaswijckpark Rotterdam

16 km afstand

Buitenspelers opgelet! In Plaswijckpark vindt u de grootste verzameling speeltuinen in de regio. Alle speeltuinen hebben hun eigen thema, bijvoorbeeld: Verkeer, apenkooien of water. Daarnaast kan er in Plaswijckpark Wandelwijck lekker gewandeld en gerend worden en is er een heuse dierentuin!


Bezoek website

Drievliet Den Haag

7 km afstand

Familiepark Drievliet is een attractiepark voor het hele gezin. Op dit gezellige park vindt u vele attracties voor alle leeftijden maar ook de thrillseekers hoeven zich hier niet te vervelen met het 'zeemonster' Nautilus, en de  Formula-X.


Bezoek website

Sealife Scheveningen

17 km afstand

Haaien, zeepaardjes, zeeschildpadden, kwallen en koraal. In Sealife Scheveningen kunnen kinderen en volwassen alles leren over het waterleven en de dieren die hier in leven. Zie Nemo o.a. en z’n vriendjes in het echt rondzwemmen!

Bezoek website

Aquapretpark Leidschendam

22 km afstand

Neem al stuiterend over het water verschillende hindernissen en kom als eerste over de finish. In Aquapretpark Vlietland kunt u op een avontuurlijke, veilige manier onbeperkt spelen.


Bezoek website

Jumpsquare Rijswijk

8 km afstand

Jumpsquare in Rijswijk is het grootste trampolinepark van Nederland. Bij Jumpsquare beleeft u de unieke combinatie van jump, sport, fun en tricks in een te gekke omgeving.


Bezoek website

Museon Den Haag

17 km afstand

Ontdek de wereld in het Museon. In het Museon in Den Haag kunnen kinderen niet alleen tentoonstellingen bezoeken maar ook meedoen met activiteiten. Daarnaast zijn er workshops, lab-activiteiten en science shows.

Bezoek website

Klimeiland Vlietland

23 km afstand

Bij Klimeiland Vlietland kunt u 7 verschillende klimroutes doen van verschillende hoogtes. Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dan 100 meter lang.


Bezoek website

Legoland Discovery Centre

17 km

Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen zijn om gewoon lekker met LEGO te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO films en een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad. Of bekijk MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes.

Bezoek website