Nieuw jaar, nieuw seizoen!

Nieuws

30 maart 2022

Het park is maar net open, maar achter de schermen wordt al druk gewerkt voor het nieuwe animatieseizoen. Ook Stef is dit jaar weer van de partij!! 

'S ochtends is er een leuke en uitdagende knutsel en in de middag zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Na het eten hoor je de muziek weer van de PretParade! Wacht bij een van de haltes op het park en loop gezellig mee richting de KidsClub voor de Magische Avonturen Show of een disco! 

Dit jaar zullen voor Fred nieuwe vrienden naar DelftseHout komen, wie? Dat blijft nog even een verrassing... Zipp, Buddy en Missty zijn tijdens de winter op vakantie gegaan naar Amerika om Tipy en Flora te bezoeken. Het beviel hun zo goed, dat zij daar knotsgekke avonturen beleven.  Puck Druk is in Australië aan het werk, wellicht zullen Fred en Puck nog wel gaan Face-Time met elkaar. 

Stef heeft in de winter niet stil gezeten. Afgelopen seizoen was er de ‘Reis rond de wereld’. Dit jaar zal het entertainmentteam in de zomer de gasten mee nemen met de ‘Polar Express’. Hoe dat er precies uit komt te zien, moet je in de zomer maar komen kijken!  

Het belooft weer een fantastisch seizoen te zien! Stef en Fred kunnen ook niet wachten om alle kinderen weer te mogen ontvangen. 

Tot snel!  

Liefs, 

Stef en Fred Waterpret