Geslaagd entertainment seizoen 2022!!

Nieuws

22 september 2022

Het einde van het entertainment programma is alweer een aantal weken geleden, want op zondag 04 september 2022 was de laatste Magische Avonturen Show van 2022!  

Wat is het seizoen van 2022 snel en hard gegaan! En wat zijn er veel avonturen beleefd!  

Fred en Zipp hebben 4 nieuwe vrienden gemaakt dit seizoen. Saar, Lisa, Sky en Liv! Samen met hen hebben zij flink veel avonturen beleefd tijdens de Magische Avonturen Show.  

Zo hebben zij met de kinderen een Mysterie van Vermeer opgelost, zijn zij echt een dokter Love geweest en hebben ze Sky geholpen om de ringen van de Olympische Spelen te krijgen.  

Naast de karakters, waren ook, zoals Fred ze noemt, de Blauwe smurfen ook hard aan het werk naast Stef waren Nöemy, Anouk, Milan en Lotta te vinden. Ze hebben met elkaar echt alles op alles gezet om u als gast een fantastische vakantie te geven. En volgens de recensies is dit, dit jaar ook weer gelukt!  

Ook kregen wij dit jaar veel hulp van Hulp-blauwe smurfen. Zo stonden Jonatan en Ruben elke dag klaar om ons te helpen. 

In de zomervakantie was het super weer, af en toe te warm, maar dan stonden wij alweer klaar met waterpistolen, een buikschuifbaan of een groot waterspektakel!  

Wij kijken met ze alle terug op een geslaagd seizoen! Daarin wil ik Nöemy, Milan en Anouk super bedankt voor hun inzet dit jaar! En wens ik jullie heel veel succes met jullie opleiding!  

Een ding staat vast, Fred kan niet wachten om volgend jaar weer leuke, spannende of te gekke avonturen te beleven!  

Een hele fijne winter gewenst! En tot volgend jaar!  

Liefs 

Stef