Coronavirus

Nieuws

24 maart 2021

Wij houden de nieuwsberichten over het coronavirus dagelijks in de gaten en handelen waar nodig. Vakantiepark Delftse Hout volgt de richtlijnen van het RIVM, Brancheorganisatie Recron en overheden. Richtlijnen RIVM

Ons kampeerterrein is geopend van 25/3/22 - 1/11/22. Op dit moment zijn alleen onze verhuuraccommodatie te boeken met eigen sanitair.  Vanaf 25 maart 2022 is ons kampeerterrein en faciliteiten weer geopend.

Al gereserveerd?

Heeft u een reservering bij ons voor een kampeerplaats of een verhuuraccommodatie en bent u niet zeker of u uw geplande vakantie kunt laten doorgaan? We begrijpen uw zorgen. Neem contact op met de receptie via info@delftsehout.nl

Nog reserveren

Wilt u een reservering maken bij ons voor een kampeerplaats of een verhuuraccommodatie en bent u gezien de Coronasituatie niet zeker of uw geplande vakantie kan doorgaan?

We begrijpen uw zorgen en bieden de volgende mogelijkheden:

  • Door de huidige coronamaatregelen kunnen uw vakantieplannen veranderen. U kunt uw geboekte vakantie kosteloos omboeken tot 28 dagen voor aankomst naar een later moment in het huidige of in het komende jaar. Het vooruitbetaalde bedrag verrekenen wij met uw nieuwe reservering. Een verschuiving naar een andere periode kan duurder uitvallen, dit bedrag dient u zelf bij te betalen.
  • U kiest ervoor uw geboekte vakantie te annuleren. Bij annulering zijn de RECRON voorwaarden van toepassing. De annuleringskosten bedragen bij annulering:

- Meer dan 3 maanden voor de aankomstdatum 15% van de huurprijs;
- Binnen 3 tot 2 maanden voor de aankomstdatum 50% van de huurprijs;
- Binnen 2 tot 1 maand voor de aankomstdatum 75% van de huurprijs;
- Binnen 1 maand voor de aankomstdatum 90% van de huurpijs;
- Op de dag van aankomst 100% van de huurprijs.

Wilt u dit risico niet nemen? Dan kunt u beter kort van tevoren reserveren. Echter bestaat dan natuurlijk de kans dat wij al volgeboekt zijn in de gewenste periode.