reservering

Met de bus!

Let op: mondkapjes zijn in het OV verplicht!

Hoewel het centrum van Delft op slechts 15 minuten lopen van de  camping ligt, kan het natuurlijk gebeuren dat het idee om naar de stad te lopen u niet als muziek in de oren klinkt. van April t/m augustus stopt bus 63 bij de halte voor het vakantiepark. De frequentie is op werkdagen tot 19:00 en op zaterdagen tussen 10:00 en 19:00 4x per uur, ’s avonds en op zondag rijdt lijn 63 2x per uur. 

Op lijn 63 reist u het makkelijkst met de OV-Chipkaart. U kunt ook een ritkaartje kopen bij de chauffeur voor een prijs van €3.52 zonder ov en €1.81 met ov kaart. Dit ticket is geldig voor één enkele reis en is zonder overstaprecht.

Je kunt de kaartjes in de bus met een bankpas (PIN) betalen. Contant geld wordt in de bussen niet geaccepteerd. Dagkaartjes kun je ook kopen bij de OV-serviceloketten. Daar accepteren zij bankpassen, credit cards en contant geld.

informatie Openbaar vervoer

Daarnaast stopt er ook een shuttle bij het vakantiepark. Deze shuttle gaat naar een aantal locaties in Delft. De route loopt onder andere naar het centrum van Delft, de Porseleyne Fles en het Toeristeninformatiecentrum (TIP). Vraag de actuele route, tarieven en tijden aan de medewerkers van de receptie.