reservering

lekker eten in de omgeving

Restaurant Swing

In 2020 starten wij een samenwerking met restaurant Swing, gelegen in het Hampshire hotel. De keuken kenmerkt zich door de smaakvolle Nederlands/Franse gerechten en het gebruik van dagverse producten. U geniet al van een 3-gangenmenu vanaf € 27.50. Of wat dacht u van een Swing Special van € 18.50. In restaurant Swing wordt tevens elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd. U kunt hier gebruik van maken voor een speciale prijs van € 12.50 p.p.

De Pelicaan

Als je goed en betaalbaar wilt eten, ben je daar aan het goede adres. Vergeet ook niet om de Pelicatessenplank te bestellen, met de heerlijkste hapjes. De Sfeer is die van een eetcafé, het niveau van de keuken, ligt daar ver boven.

’t Postkantoor

Meer dan honderd jaar zat het Delftse Postkantoor op de plek waar nu het café-restaurant gevestigd is. Je kunt er heerlijk genieten met een kop koffie, of je gaat voor de lunch, borrel of het diner. Aan de achterkant is een terras met lounchebedden. Een grand café met internationale sfeer.

Café du Midi

“Behoefte aan een stukje Frankrijk in Nederland? Dan moet je zeker naar dit adres toe. Geniet van een overheerlijke lunch of een goed diner. Ze gebruiken eerlijke en verse ingrediënten, dus ook op dat gebied zit het wel goed. 

De StadsPlantage

‘Ligt op een bijzondere locatie, in de TU wijk. Een beetje loodsachtig, heel apart. Ze hebben een eigen moestuin waar groenten, eetbare bloemen en kruiden worden verbouwd die ook in de gerechten worden verwerkt. 

Lakila

‘Een pareltje in de binnenstad. Klein maar fijn, allemaal verfijnde gerechtjes in de trant van Yotam Ottolenghi. Betaalbaar en sfeervol.

 

 

 

 

Beestenmarkt

Op de Beestenmarkt in Delft. Dit is een prachtig plein, met veel groen, waar je in alle rust kunt zitten want er komen geen auto’s. Dus ook een ideale plek voor mensen met kleine kinderen. Er zijn tal van leuke restaurants met uiteenlopende keukens en prijzen. Kortom, voor elk wat wils!

Doelenplein

Doelenplein ligt in het gezellige centrum van Delft. Je vindt er een filmhuis, café's, leuke restaurantjes en heerlijke terrassen onder de bomen.

Markt

Rondom het plein zijn vele leuke restaurants met terrassen gevestigd, evenals gezellige winkels. Aangrenzend vind je de nieuwe kerk en het stadhuis. De Markt wordt gebruikt voor een grote variatie aan optredens en andere manifestaties, mat name tijdens de zomermaanden. Ook vindt iedere donderdag de warenmarkt plaats.

Leuk feitje! De Markt is met zijn 120 bij 50 meter een van de grootste historische marktpleinen van Europa.