reservering

Echte kindercamping in Nederland

Vakantiepark Delftse Hout is een echte kindercamping in Nederland. Tijdens het hoogseizoen verzorgt de animatie een leuk en creatief dagprogramma met bijvoorbeeld knutselen, spelletjes doen en voorstellingen in ons eigen amiftheater. En als de animatie is afgelopen, dan zijn er altijd nog het zwembad en de speeltuintjes waar de kinderen hun gang kunnen gaan. Aan het eind van de dag kunnen ze zich weer helemaal opladen voor de volgende leuke vakantiedag. Bij een huisje of uw eigen kampeermiddel, er is altijd wel iets leuks in de buurt voor de kinderen op onze kindercamping in Nederland.

 

Kamperen met kinderen

Tijdens het kamperen kunt u uw kinderen de meest natuurlijke vorm van vakantie vieren laten ervaren. U kunt kiezen tussen een gewone kampeerplaats en een comfortabele kampeerplaats. De gewone kampeerplaats is circa 100 tot 120 m2 groot. U beschikt over een elektra- en kabel-tvaansluiting. De comfortplaatsen bieden u, zoals de naam al zegt, nog meer comfort. Dit zijn verharde plaatsen van 100 tot 120 m2 met een grote grasstrook. U heeft hier niet alleen een elektra- en kabelaansluiting, maar ook een eigen watertappunt en rioolaansluiting. 

We hebben zelfs een gezellig familieveld! Als u daar komt staan, zullen uw kinderen alle vakantievriendjes om zich heen hebben. Bovendien ligt dit familieveld het dichtst bij de speeltuin en het zwembad. Makkelijk toch?

Natuurlijk hebben we ook verharde camperplekken. Hier kunt u met uw eigen camper komen staan. U vindt hier een aansluiting voor televisie en een stroomvoorziening. Bovendien ligt de camper-serviceplaats vlak bij. Daar kunt u de watertank bijvullen en uw afvalwater lozen.

Heeft u toch liever iets meer luxe? Dan kunt een tent huren voor een echte glamping vakantie. Kamperen met kinderen was nog nooit zo gemakkelijk!

Boek uw vakantie op onze kindercamping in Nederland!

Speciaal sanitair voor de kleine gasten

Tijdens het kamperen met kinderen is het wel net zo makkelijk om goede sanitaire voorzieningen in de buurt te hebben. Gelukkig is dat op onze kindercamping Nederland het geval! Ons duurzame sanitair is behalve goed voor het milieu ook comfortabel voor u. Wij maken ons gebouw uiteraard regelmatig schoon.

Vanaf 2021 kunt u terecht in ons spiksplinternieuwe sanitaire gebouw. Hier vindt u bijvoorbeeld douches, toiletten, wastafels en afwasplaatsen. Voor mindervalide vakantiegangers is er speciaal sanitair.

En: voor de jongste kinderen is er zelfs een exclusief kindersanitair aanwezig! Bijvoorbeeld ruime familiedouches, maar ook leuke kindertoiletten.

Bekijk ons duurzame sanitair

Kindercamping Nederland

Kindercamping Nederland in het kort:

✓ Leukste camping in Zuid-Holland
✓ Animatie voor de kleine gasten
✓ Exclusief sanitair voor de jongste gasten.
✓ Vlakbij prachtige recreatieplas
✓ Genieten voor jong en oud

Nu boeken