reservering

4 tips voor de herfstvakantie in Delft

Hebt u al plannen gemaakt voor de herfstvakantie dit jaar?

Mocht u nog op zoek zijn naar inspiratie voor aankomende herfstvakantie dan hebben wij van vakantiepark Delftse Hout 4 leuke uitstapjes voor u op een rijtje gezet. Alle uitstapjes uit deze lijst zijn gemakkelijk te bereiken vanaf ons vakantiepark dus lijkt het u leuk om alle 4 de uitstapjes te maken? Bekijk dan snel de beschikbaarheid voor een verblijf bij Vakantiepark Delftse Hout in de herfstvakantie (nog enkele plekken beschikbaar!).

Stadsboerderij BuytenDelft

Stadsboerderij BuytenDelft is een echte aanrader in de herfst en is leuk voor jong en oud. Op de stadsboerderij lopen tal van dieren, zo vindt u er onder andere schapen, geiten, varkens, kippen en duiven. Maar er zijn ook kleine knaagdieren en vissen. De meeste dieren zitten niet opgesloten en u kunt zich vrij tussen de dieren begeven. Neem als afsluiter een lekker kopje koffie, warme chocomel of een lekkere pannenkoek want het restaurant op de stadsboerderij is 7 dagen per weeg geopend.

Er worden regelmatige activiteiten georganiseerd, houd voor meer informatie de agenda op de website van BuytenDelft in de gaten.

De stadsboerderij ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf vakantiepark Delftse Hout.

Duurzaamheidscentrum de Papaver

In het duurzaamheidscentrum de Papaver kunt u van alles leren over mens, natuur en milieu.
Er worden regelmatig leuke, leerzame en duurzame activiteiten georganiseerd.
Ook in de herfstvakantie zijn er diverse activiteiten bij de Papaver. Zo is er onder andere een workshop microscopie en een rondleiding in het Arboretum-Heempark in de maand oktober.

Bent u benieuwd geworden wat er nog meer te doen is in Duurzaamheidscentrum de Papaver?
Neem dan eens een kijkje op de website.

Duurzaamheidscentrum de Papaver ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf vakantiepark Delftse Hout

Science Centre Delft

In het Science Center Delft van de Technische universiteit Delft kunnen kinderen kennis maken met wetenschap, design en engineering. Hier kunnen kinderen én volwassenen de onderzoeken van de TU Delft zelf bekijken en ervaren. Iedere zondag vanaf 12.00 uur wordt er tevens een workshop gehouden waarbij kinderen onder begeleiding van studenten van de TU Delft zelf gaan ontwerpen, uitvinden of bouwen.

Tijdens de herfstvakantie is het Science center extra geopend. Bekijk de actuele openingstijden op de website van de TU Delft.

Het Science centre ligt op 2.4 km van vakantiepark Delftse Hout en is prima bereikbaar met die fiets of openbaar vervoer.

Museum de Prinsenhof

Vanaf 11 oktober 2019 is in het museum de Prinsenhof de eerste overzichtstentoonstelling van de beroemde 17de-eeuwse schilder Pieter de Hooch in Nederland te zien. Met deze eerste overzichtstentoonstelling op eigen bodem krijgt Pieter de Hooch eindelijk de aandacht waar hij met zijn statuur recht op heeft. Na Johannes Vermeer wordt Pieter de Hooch internationaal beschouwd als de beroemdste Delftse meester van de 17de eeuw.

In de tentoonstellingstaan de schilderijen die De Hooch in Delft heeft gemaakt centraal.

Deze tentoonstelling is echt een aanrader voor iedereen met interesse in kunst, geschiedenis en de stad Delft. U vindt museum de Prinsenhof op ongeveer 2 kilometer van Vakantiepark Delftse Hout.

Voor meer informatie over de tentoonstelling of het museum kunt u een kijkje nemen op de website van museum Prinsenhof.

herftsvakantie delft

herfstvakantie delft