Herfstvakantie Zuidholland vieren?

Zin om de herfstvakantie in Zuid-Holland door te brengen? Dat kan op vakantiepark Delftse Hout. Bij ons kunt u kamperen, maar ook een glampingtent of vakantiehuis huren. Bovendien is er in de omgeving van alles te doen tijdens de herfstvakantie. Lees snel verder voor meer informatie.

Onze faciliteiten

Animatie

Animatie

Dansen, knutselen & spelen

Veelzijdig animatieprogramma voor de kinderen.
Zwembad

Zwembad

Neem een frisse duik!

Buitenzwembad met een peuterbad en ligweide.
Campingwinkel

Campingwinkel

Dagelijks verse broodjes

Voor ijsjes, ontbijt, de krant en nog veel meer.

Uw herfstvakantie in Zuid-Holland

Hebt u al plannen gemaakt voor de herfstvakantie dit jaar? De herfstvakantie is namelijk een ontzettend leuke periode om er even lekker een paar dagen tussenuit te gaan. In de provincie Zuid-Holland is van alles te zien en te doen tijdens de herfstvakantie voor jong en oud. Vakantiepark Delftse Hout in Delft is de ideale uitvalsbasis voor leuke activiteiten en uitstapjes in de provincie Zuid-Holland tijdens uw herfstvakantie. Boek daarom nu snel uw herfstvakantie in Zuid-Holland online en profiteer van zeer gunstige prijzen op onze website.

Herfstvakantie in Zuid-Holland boeken

Hoe wilt u bij ons overnachten?

Kiest u voor kamperen, glamperen of een vakantiehuis huren? Bij park Delftse Hout is alles mogelijk.

Onze kampeerplaatsen

Op alle typen kampeerplaatsen krijgt u eigen stroom en een kabeltv-aansluiting. Bij de comfortplaats beschikt u ook over een eigen watervoorziening en riolering.

Luxe glamperen

Het wordt de laatste jaren steeds populairder: glamperen, oftewel luxe kamperen. Daarvoor huurt u een van onze Coco-tenten. In deze glampingtenten staat een eethoek, keukentje, verwarming en slaapt u op goede bedden. Goed om te weten: er is geen badkamer, maar het sanitaire gebouw is in de buurt.

Bijzonder vakantiehuisje huren?

Tijdens uw herfstvakantie in Zuid-Holland wilt u natuurlijk ook verzekerd zijn van een comfortabel onderkomen. Bij vakantiepark Delftse Hout verblijft u niet alleen in hele comfortabele accommodaties, sommige van onze accommodaties zijn best uniek te noemen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de grasbungalow of de gezellige trekkersiglo? Een verblijf in een van deze accommodaties zal u niet snel vergeten. Hebt u liever wat extra ruimte en comfort tijdens uw herfstvakantie in Zuid-Holland? Kies dan bijvoorbeeld voor de luxe chalet.

Zoek & boek uw kampeerplek, glampingtent of huisje

herfstvakantie Zuid-Holland

4 tips voor de herfstvakantie in Delft

In onze omgeving is ook tijdens de herfstvakantie van Zuid-Holland van alles te doen. Daarom zetten wij onze 4 tips voor de herfstvakantie in Delft op een rijtje.

1. Stadsboerderij BuytenDelft

Stadsboerderij BuytenDelft is een echte aanrader in de herfst en is leuk voor jong en oud. Op de stadsboerderij lopen tal van dieren, zo vindt u er onder andere schapen, geiten, varkens, kippen en duiven. Maar er zijn ook kleine knaagdieren en vissen. De meeste dieren zitten niet opgesloten en u kunt zich vrij tussen de dieren begeven. Neem als afsluiter een lekker kopje koffie, warme chocomel of een lekkere pannenkoek want het restaurant op de stadsboerderij is 7 dagen per weeg geopend.

Er worden regelmatige activiteiten georganiseerd, houd voor meer informatie de agenda op de website van BuytenDelft in de gaten.

De stadsboerderij ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf vakantiepark Delftse Hout.

2. Duurzaamheidscentrum de Papaver

In het duurzaamheidscentrum de Papaver kunt u van alles leren over mens, natuur en milieu.
Er worden regelmatig leuke, leerzame en duurzame activiteiten georganiseerd.
Ook in de herfstvakantie zijn er diverse activiteiten bij de Papaver. Zo is er onder andere een workshop microscopie en een rondleiding in het Arboretum-Heempark in de maand oktober.

Bent u benieuwd geworden wat er nog meer te doen is in Duurzaamheidscentrum de Papaver?
Neem dan eens een kijkje op de website.

Duurzaamheidscentrum de Papaver ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf vakantiepark Delftse Hout

3. Science Centre Delft

In het Science Center Delft van de Technische universiteit Delft kunnen kinderen kennis maken met wetenschap, design en engineering. Hier kunnen kinderen én volwassenen de onderzoeken van de TU Delft zelf bekijken en ervaren. Iedere zondag vanaf 12.00 uur wordt er tevens een workshop gehouden waarbij kinderen onder begeleiding van studenten van de TU Delft zelf gaan ontwerpen, uitvinden of bouwen.

Tijdens de herfstvakantie is het Science center extra geopend. Bekijk de actuele openingstijden op de website van de TU Delft.

Het Science centre ligt op 2.4 km van vakantiepark Delftse Hout en is prima bereikbaar met die fiets of openbaar vervoer.

4. Museum de Prinsenhof

Vanaf 11 oktober 2019 is in het museum de Prinsenhof de eerste overzichtstentoonstelling van de beroemde 17de-eeuwse schilder Pieter de Hooch in Nederland te zien. Met deze eerste overzichtstentoonstelling op eigen bodem krijgt Pieter de Hooch eindelijk de aandacht waar hij met zijn statuur recht op heeft. Na Johannes Vermeer wordt Pieter de Hooch internationaal beschouwd als de beroemdste Delftse meester van de 17de eeuw.

In de tentoonstellingstaan de schilderijen die De Hooch in Delft heeft gemaakt centraal.

Deze tentoonstelling is echt een aanrader voor iedereen met interesse in kunst, geschiedenis en de stad Delft. U vindt museum de Prinsenhof op ongeveer 2 kilometer van Vakantiepark Delftse Hout.

Voor meer informatie over de tentoonstelling of het museum kunt u een kijkje nemen op de website van museum Prinsenhof.

Uw herfstvakantie in Zuid-Holland boeken

Wilt u verzekerd zijn van een unieke herfstvakantie in Zuid-Holland bij vakantiepark Delftse Hout? Boek dan vandaag nog uw Herfstvakantie online via onze website.

Boek uw vakantie

Blijft u ook slapen?

Grasbungalow

Grasbungalow

Uniek vakantiehuisje

Dit unieke vakantiehuisje is voor 4 personen.
Camper

Camper

Verharde camperplaatsen

Met de camper naar Delft? Boek een verharde camperplaats.
Kamperen

Kamperen

Comfortabel kamperen

Ontdek onze kampeerplekken en comfortplekken.