Unieke glamping Nederland

Wilt u eens een unieke glamping vakantie in Nederland meemaken? Kom dan naar camping Delftse Hout aan de rand van Delft. Van tunnneltenten tot houten iglo´s en zelfs grashutten, u vindt hier veel unieke glampingmogelijkheden.

Onze faciliteiten

Animatie

Animatie

Dansen, knutselen & spelen

Veelzijdig animatieprogramma voor de kinderen.
Zwembad

Zwembad

Neem een frisse duik!

Buitenzwembad met een peuterbad en ligweide.
Campingwinkel

Campingwinkel

Dagelijks verse broodjes

Voor ijsjes, ontbijt, de krant en nog veel meer.

Glamping in Nederland

Onze stadscamping in de natuur nodigt uit om te genieten van de prachtige natuur die we in Nederland bezitten. Elke ochtend wakker worden door fluitende vogels en échte Nederlandse, gezonde lucht inademen. Deze Glamping in Nederland geeft u een unieke ervaring en laat u bijzonder overnachten. In alle luxe ervaart u het ultieme kampeergevoel en beleeft u het buitenleven. 

Glampingvakantie in Delft

Op onze camping in Zuid-Holland hebben wij verschillende soorten accommodaties om in te genieten tijdens een vakantie in eigen land. Is een stacaravan je iets te luxe en ervaar je liever een echt kampeergevoel? Kies dan voor één van onze glamping mogelijkheden. Overnacht in een unieke Coco Sweet tent en ervaar hoe het is om echt te kamperen, zonder je eigen tent op te hoeven zetten. Ook is het mogelijk om te overnachten in een simpele grashut. In de grashut zijn bedden aanwezig, maar je dient wel je eigen slaapzak mee te nemen. Toilet, douche en de keuken deel je met de andere grashut

Kom bijzonder overnachten

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar sommigen mensen worden niet aangetrokken door een glamping vakantie. Daar hebben wij iets voor, namelijk bijzonder slapen! Bijzonder overnachten in Nederland houdt voor ons in: slapen in accommodaties die u nog niet eerder heeft gezien. Wij beschikken namelijk over de meest bijzondere iglo's, tenten en bungalows.

Kom uw glampingvakantie vieren

glamping Nederland

Blijft u ook slapen?

Grasbungalow

Grasbungalow

Uniek vakantiehuisje

Dit unieke vakantiehuisje is voor 4 personen.
Camper

Camper

Verharde camperplaatsen

Met de camper naar Delft? Boek een verharde camperplaats.
Kamperen

Kamperen

Comfortabel kamperen

Ontdek onze kampeerplekken en comfortplekken.