Aerial Yoga

Ook in 2023 staan er weer leuke Aerial Yoga lessen van Womanhood Studio op de planning! De verwachting is dat we in april kunnen starten.

Wat is Aerial Yoga? 

Aerial Yoga is een vorm van yoga waarbij je het doek, de hangmat, gebruikt om je lichaam te ondersteunen, te verlengen en te ontspannen. En omdat het doek alle kanten op beweegt, werkt het heel uitdagend voor je spieren! Het beoefenen van Aerial Yoga is een fantastische en gezonde bezigheid, die gegarandeerd veel glimlach op je gezicht zal brengen.  Ook als je vaker yoga hebt gedaan, is Aerial Yoga een totaal nieuwe ervaring. 

Voel hoe fijn het is om te ontwaken in de natuur en je gedragen te voelen door de slings. Actueel overzicht is HIER te vinden.

Handig om te weten!

Een paar praktische dingen om te weten zodat je veilig en prettig in onze doeken kunt trainen:

  • Aerial Yoga kan, door het dynamisch bewegen van het doek, duizeligheid, misselijkheid en/of hoofdpijn opwekken.
  • Doe het NIET als je bekend bent met extreem hoge of lage bloeddruk. Als je onzeker bent, bespreek het eerst met je huisarts.
  • Voor zwangere dames hebben we aparte zwangerschapslessen. Doe NIET mee aan een reguliere les als je zwanger bent. 
  • Neem NIET deel als je bekend bent met hoge oogdruk (Glaucoom).
  • Als je blessures, of herstellend bent, meld dit dan bij de docent voor de les, dan kunnen wij hier rekening mee houden en aanpassingen bieden tijdens de les.
  • Vermijd eten en drinken 1 uur voor de les. 

Ben je helemaal nieuw met Aerial Yoga? Dan raden we je aan een beginners les te nemen. Die zullen deze zomer vaak herhaald worden.  We zorgen er voor de je je op je gemak voelt en langzaam kan wennen aan het doek. 

Bij twijfel stuur je, jouw vraag naar  info@womanhoodstudio.nl 

Het volgen van de lessen gebeurt op eigen risico. De Womanhood studio is niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen of blessures.

Kledingvoorschriften

  • Draag rekbare, comfortabele kleding die strak zitten om je lijf.  
  • Je traint ALTIJD met een T-shirt dat de oksels bedekt. Zo voorkom je dat je je huid snijdt en is het daarnaast belangrijk i.v.m. hygiëne.  
  • Om te voorkomen dat het doek scheurt of beschadigd, train met kleding zonder ritsen en knoopjes.

Prijzen

Prijs per les: € 18,50

10 ritten kaart: € 175,00

Bekijk hier het les- en eventoverzicht. Wil je liever een privéles of een privé workshop met vrienden? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie via: info@womanhoodstudio.nl

Schrijf je in voor les

Inschrijven voor een les kan hier.verloopt online via www.momoyoga.nl/womanhood

Kom open-minded en nieuwsgierig, dan belooft het een bijzondere ervaring voor je te worden!

Facebook Instagram