reservering

3 leuke uiteenlopende evenementen in Delft in juli

De provincie Zuid-Holland staat natuurlijk bekend om de leuke en bijzondere steden, mooie stranden en prachtige natuur. Maar wist u dat er bijna het hele jaar door van alles te doen is in Zuid-Holland?
Bent u benieuwd wat er in de maand juli allemaal te doen is in de buurt van vakantiepark Delftse hout? Wij geven u 3 tips voor een superleuke dag in de buurt wanneer u vakantie komt vieren bij ons.

Monster jam, 6 juli (+/- 20 min)

Zaterdag 6 juli komt het Monster jam spektakel weer naar Nederland! Houdt u van brullende motoren, freestyle stunts en races? Zorg dan dat u 6 juli in de Kuip in Rotterdam zit.

Vanaf Vakantiepark Delftse Hout is het ongeveer 20 minuutjes met de auto naar de Kuip.

North Sea Jazz Festival 12, 13 & 14 juli (+/- 30 min)

Het inmiddels wereldberoemde North Sea Jazz Festival vindt ook dit jaar weer plaats in Ahoy Rotterdam.
Tijdens dit muziekfestival kunt u genieten van ruim dertienhonderd musici in vijftien concertzalen.

Gaat u meerdere dagen naar het North Sea Jazz Festival? Boek dan uw overnachting bij Vakantiepark Delftse Hout, u rijdt dan binnen een half uurtje naar Ahoy Rotterdam.

Delft Ceramica, 20 & 21 juli (+/- 10 min)

Ook dichterbij uw vakantieadres hoeft u zich niet te vervelen deze zomer. Op 20 en 21 juli vindt in het centrum van Delft weer Delft ceramica plaats. Ontdek op dit evenement de stad van de keramiek.

Zowel met de fiets als met de auto bent u binnen 10 minuten op de locatie van het evenement.

Benieuwd naar wat er de rest van het jaar te doen is op en rond Delft? Neem dan een kijkje op onze special evenementen-pagina.

Evenementen