Reserveren

September

Wereldhavendagen Rotterdam  1 t/m 3 september 2017

Een belevenis voor iedereen, jong en oud, die van schepen, havens en maritieme avonturen houdt. Met spectaculaire demonstraties op het water, bezichtigingen van indrukwekkende schepen en spannende excursies in de haven. 

Biesland dagen 2 en 3  september 2017

Vakantiepark Delftse Hout ligt tussen de grote steden Rotterdam en Den Haag, middenin de drukke randstad, maar het ligt ook pal naast het Groene Hart. Het prachtige, groene stukje Nederland in dit dichtbevolkte gebied. Vakantiepark Delftse Hout ligt op loopafstand van de culturele binnenstad van Delft, maar wanneer u de andere kant op loopt komt u in een gebied waar unieke vogelsoorten hun nesten bouwen, met uitgestrekte weilanden, biologische veeteelt en boerderijen. 

Ieder jaar openen de boeren hun deuren voor het publiek, vertellen ze uitgebreid over hun werk, hun idealen en de dieren, verkopen ze hun (biologische) kakelverse producten en vieren ze het einde van de zomer met muziek, toneel en gezelligheid.

De Biesland Dagen is absoluut een bezoek waard!

Open monumentendagen 9 en 10 september 2017

Op 9 en 10 september openen veel Delftse Monumenten hun deuren voor het publiek. 
En daar zijn er nogal wat van in de historische binnenstad! Denk bijvoorbeeld aan het Stadhuis op de Markt. Normaal gesproken alleen open voor inwoners van Delft die in

Den Haag marathon zondag 25 september 2016

Op zondag 25 september vindt de marathon van Den Haag plaats. Voor bezoekers is een marathon een mooi evenement om van nabij mee te maken: Het parcours te bezoeken en deel te nemen aan de activiteiten nabij het parcours. De volgende afstanden worden er gelopen: Vrede’s Marathon 42 km, Ultramarathon 60 km, Halve Marathon 21 km en de Tourist-run 2 km. 

Functioneringssluiting Maeslantkering 17 september 2016

Grootste deuren ter wereld sluiten de Nieuwe Waterweg af

Ieder jaar in september sluit de Maeslantkering de Nieuwe Waterweg volledig af voor een zogenaamde functioneringssluiting. Deze functioneringssluiting is bedoeld om eventuele technische of organisatorische problemen aan het licht te brengen, zodat deze nog voor het stormseizoen kunnen worden verholpen.