Reserveren

Oktober-December

Oktober

Het 3 oktoberfeest 2017

(ook wel Leidens ontzet) is een feest in Leiden dat sinds 1886 jaarlijks op 3 oktober wordt gehouden. Op 3 oktober wordt dan de verjaardag van het Beleg van Leiden in 1573-74 gevierd en natuurlijk vooral de daarop volgende bevrijding van de Spanjaarden.

November

Open Delfts Blauwe dagen op 12 en 13 november 2016

De traditionele open dagen bij Royal Delft worden dit jaar in een ander jasje gestoken en heten vanaf nu de Delfts Blauwe Dagen.
Dit jaar vinden ze plaats op 12 en 13 november. Ondanks de nieuwe naam blijven de workshops en uitverkoop natuurlijk vaste waarden deze dagen evenals de gratis entree voor de Royal Delft Experience.
Op zondag 13 november komt Simone van der Vlugt haar boek Nachtblauw signeren. Een historische roman over het ontstaan van Delfts Blauw welke ook recent in het Engels is uitgebracht. Voor de kinderen is een bijzondere foto speurtocht te doen. Een bezoekje meer dan waard dus!

Sinterklaas intocht Delft 19 November 2016

Zaterdagmiddag 19 november 2016 zullen Sinterklaas en zijn Pieten weer met de boot aankomen in Delft. 

December

Lichtjesavond 13 december 2016

Kom genieten van alle lichtjes in Delft. Elk jaar trekt Lichtjesavond zo'n 50.000 bezoekers. De opening zal plaatsvinden aan de hand van het aansteken van de kerstboom op de Markt. Zangkoren, bigbands, sprookjes, toneel, kerstmarkt en warm winters eten maken deze avond compleet.