Reserveren

Mei

North Sea Regatta

De North Sea Regatta start op 27 mei 2017 met de traditionele Vuurschepenrace van Scheveningen naar Harwich, gevolgd door de North Sea Race op 30 mei 2017. De inshore races voor de kust van Scheveningen vinden daarna plaats. Met maar liefst zes kampioenschappen op de Noordzee en naar verwachting 1500 zeilers wordt de North Sea Regatta in 2017 wederom een bijzonder zeilfeest. 

Bevrijdingsfestival Rotterdam 

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2017 wordt op 5 mei gevierd. Dit jaar verhuist het festival van de Parklaan naar het mooie en grotere Het Park. Elk jaar worden er een aantal BNers benoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid. De Ambassadeurs bezoeken op 5 mei alle Bevrijdingsfestivals in Nederland met een helikopter van defensie. Tijdens hun optredens onderstrepen zij het belang van het jaarthema. De dag begint vanaf 11.00 uur ’s ochtends met een uitgebreid kinderprogramma. Vervolgens start om 13.00 uur het middagprogramma met muziek, debat, stand-up comedy, theater en workshops. Op het Erasmuspodium zullen dit jaar ook diverse grote acts optreden.

Keukenhof 2017

Keukenhof? Dat is dé plek waar de lente tot bloei komt. Het park is uniek, wereldberoemd, en al zestig jaar één van de meest populaire bestemmingen in Nederland. Keukenhof niet gedaan? Dat is Nederland niet gezien. Want nergens vindt u zoveel kleur en geur als hier, waar meer dan 7 miljoen bloemen een prachtig decor vormen voor de mooiste foto’s. Kom naar Keukenhof en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel, de prachtige kunstobjecten, de verrassende inspiratietuinen en de vele bloemenshows.
Keukenhof is geopend van 23 maart – 21 mei 2017 tussen 8:00 – 19:30 de kassa’s zijn geopend tot 18:00 uur.

Stadswandeling Delft

Er is dagelijks een stadswandeling door Delft. Wandel met een gids langs de grachten in de binnenstad van Delft en luister naar het eeuwenoude verhaal achter de gebouwen en de bewoners, van Johannes Vermeer tot de laatste rustplaats van de Koninklijke familie. Laat u betoveren door de charme van Delft! Voor deze wandeling kunt u zich opgeven bij de receptie.

Markten

Tal van markten in de binnenstad, maken winkelen in Delft extra gezellig. Bloemen en planten, kunst en antiek. Delft is van alle markten thuis.

Warenmarkt: Elke donderdag op de Markt (ca. 150 kramen) en elke zaterdag op de Brabantse Turfmarkt en de Burgwal (ca. 50 kramen)

Bloemenmarkt: Elke donderdag op de Brabantse Turfmarkt.

Antiek-.curiosa- en boekenmarkt: Van 23 april tot en met september is er wekelijks op donderdag en zaterdag langs het water van de Hippolytusbuurt, de Voldersgracht en de Wijnhaven een antiek-curiosa en boekenmarkt.

Markt op dinsdag: Ook op dinsdag is er markt in Delft. 9:00 -16:00 aan de Papsouwselaan naast winkelcentrum De Hoven.