Reserveren

Juni

FIVB World Tour Beachvolleybal én de FIVB World League Volleybal 15 tot 18 juni 2017

Van 15 tot en met 18 juni 2017 vindt er in Den Haag opnieuw een uniek volleybalevenement plaats. Op de gloednieuwe Sportcampus Zuiderpark wordt dan tegelijkertijd de FIVB World Tour Beachvolleybal én de FIVB World League Volleybal gespeeld. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de wereldvolleybalfederatie (FIVB) dat beide toernooien op hetzelfde moment op dezelfde locatie worden gespeeld.

Vlaggetjesdag Scheveningen 17 juni 2017

Dit evenement viert ieder jaar weer de komst van de Hollandse Nieuwe Haring. In en rond de haven worden veel activiteiten georganiseerd. Deze zijn vooral nostalgisch en historisch te noemen. Zo treden er bekende en minder bekende artiesten op, is er een braderie, zijn er oud Hollandse kinderspelen en nog veel meer. Echt een gezellige dag om naar Scheveningen te komen. Zeker als je van haring en Hollandse gezelligheid houdt!

Dag van de Architectuur Rotterdam 17+18 juni 2017

Dag van de Architectuur Rotterdam heet je met een speciaal programma welkom in bijzondere en invloedrijke gebouwen die op andere dagen niet toegankelijk zijn. 

Achter gesloten deuren
Dit jaar wordt de architectuur van twee voormalige havengebieden ontsloten: het Maritiem District en de Wilhelminapier. Ontdek door middel van openstellingen, gebouwrondleidingen en gebiedswandelingen nieuwe verhalen bij bekende gebouwen. lees meer

Parkpop 25 Juni 2017 

Parkpop Den Haag zal ook in 2017 weer plaatsvinden in het Zuiderpark. Parkpop is het grootste gratis popfestival van Europa en ieder jaar staan er weer grote namen op het programma. Ook dit jaar belooft het een groot feest te worden! Parkpop trekt ongeveer 275.000 bezoekers die er elk jaar weer een groot feest van maken. Naast muziek is er ook een markt met meer dan 100 kramen aanwezig, waar je onder andere zeldzame collectors-items, posters en kleding kunt vinden.

North Sea Round Town 22 juni tot 9 juli 2017

North Sea Round Town is hét fringe festival van North Sea Jazz. In de twee weken voor het grote festival stuit je overal in de stad op verrassingsoptredens. 

Muziek in de straten
Hier zie je het beste dat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van jazz. Verwacht een afwisselend programma op onverwachte plekken met blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisaties en meer. Zowel kleine pop-ups als de grote jazzpodia doen mee. En het mooie is: het is bijna allemaal gratis te ontdekken! Lees meer

Rotterdam Water weekend 30 juni t/m 2 juli

Plezier op en rondom de Rotterdamse binnenwateren in het eerste weekend van juli!

Programma:Neem een duik in de Rotte of in een van de binnenhavens in het Maritiem District, ontmoet Desiderius Erasmus op een van de varende Picnic Islands, lounge & luister naar Rotterdams talentvolle musici en dichters of vaar mee met een gids die je alles vertelt over de historie en toekomst van ons waterrijke Rotterdam. lees meer 

Sir Winston Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse 30 juni t/m 2 juli

In het laatste weekend van juni rijden zo’n 250 deelnemers in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar verschillende wedstrijden in de Rijswijkse Plaspoelpolder. Daarnaast rijden ruim 100 senioren op zondag 2 juli hun wedstrijd in het bijprogramma van het evenement. Daarbij zullen de deelnemers in totaal zo’n 40 keer langs het Leisure Center rijden

Stadswandeling Delft

Er is dagelijks een stadswandeling door Delft. Wandel met een gids langs de grachten in de binnenstad van Delft en luister naar het eeuwenoude verhaal achter de gebouwen en de bewoners, van Johannes Vermeer tot de laatste rustplaats van de Koninklijke familie. Laat u betoveren door de charme van Delft! Voor deze wandeling kunt u zich opgeven bij de receptie.

Markten

Tal van markten in de binnenstad, maken winkelen in Delft extra gezellig. Bloemen en planten, kunst en antiek. Delft is van alle markten thuis.

Warenmarkt: Elke donderdag op de Markt (ca. 150 kramen) en elke zaterdag op de Brabantse Turfmarkt en de Burgwal (ca. 50 kramen)

Bloemenmarkt: Elke donderdag op de Brabantse Turfmarkt.

Antiek-.curiosa- en boekenmarkt: Van 14 april tot en met september is er wekelijks op donderdag en zaterdag langs het water van de Hippolytusbuurt, de Voldersgracht en de Wijnhaven een antiek-curiosa en boekenmarkt.

Markt op dinsdag: Ook op dinsdag is er markt in Delft. 9:00 -16:00 aan de Papsouwselaan naast winkelcentrum De Hoven.