reservering

Evenementen

In het hart van de Randstad, om de hoek van Nederlands grootste steden en toch middenin het groen: Vakantiepark Delftse Hout is de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie! Of u nu in het voorjaar geniet van een vakantie, midden in de zomer of juist in het naseizoen. Er is genoeg te zien en te beleven! We hebben de leukste evenementen voor u op een rijtje gezet.

Wilt u meer weten over de omgeving? Kijk dan hier. Of loop gerust binnen bij de receptie. Wij geven u graag persoonlijke tips!

Evenementen:

April - Mei - Juni - Juli - Augustus - September - Oktober t/m December

 

 

 

Themajaar 2019: Rembrandt en de Gouden Eeuw

De 17e Eeuw was ook voor Delft een Gouden Eeuw. De economie bloeide volop, evenals de kunst (Delfts Blauw) en de wetenschap met Hugo de Groot en Antoni van Leeuwenhoek. Delft had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een kamer van de VOC gevestigd was. In de Gouden Eeuw is in Delft het wereldberoemde Delfts Blauw ontstaan en woonden en/of werkten bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius.

Genoeg reden dus voor Delft om actief deel te nemen aan het landelijke themajaar Rembrandt en de Gouden Eeuw. Delft doet hieraan mee, samen met Hoorn, Enkhuizen, Haarlem, Amsterdam, Leiden, Den haag, Dordrecht en Middelburg.  In 2019 kleurt delft ‘goud’ met een jaar lang culturele programmering in het teken van de Delftse Gouden Eeuw in het Delft van nu. Lees meer

Programma Boekje met speurtocht