Dagje weg met kinderen?

Wilt u een dagje weg met kinderen? In de omgeving van vakantiepark Delftse Hout is van alles te beleven. Ontdek hier onze tips voor uitjes met kinderen.

Onze faciliteiten

Animatie

Animatie

Dansen, knutselen & spelen

Veelzijdig animatieprogramma voor de kinderen.
Zwembad

Zwembad

Neem een frisse duik!

Buitenzwembad met een peuterbad en ligweide.
Campingwinkel

Campingwinkel

Dagelijks verse broodjes

Voor ijsjes, ontbijt, de krant en nog veel meer.

Met de (klein) kinderen er op uit

Dat er in en rond Delft van alles te doen is voor volwassenen weten de meeste mensen wel. Zo kunt u tijdens uw verblijf op ons vakantiepark bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen door het mooie Zuid-Hollandse landschap of de mooie binnenstad van Delft ontdekken.

Leuke faciliteiten op ons park...

Voor kinderen is er van alles te doen op ons en rond ons park. Met lekker weer kunnen ze zich lekker uitleven in de recreatieplas op 2 minuten lopen van ons vakantiepark en ook het openluchtzwembad is altijd populair bij de kleintjes. Daarnaast is er een speeltuin en komt vrijwel elke schoolvakantie een gezellig animatieteam langs. Kortom:

  • recreatieplas naast ons park
  • openluchtzwembad op het park
  • speeltuin
  • gezellige animatie

Ontdek alle faciliteiten

... En veel te doen in de omgeving

Maar wat nou als of u hebt zin om met het hele gezin een uitstapje te maken? Ook dan kunt u vanaf vakantiepark Delftse Hout alle kanten op. Wij hebben de 10 leukste uitstapjes in de buurt voor u op een rijtje gezet.

1. Stadsboerderij BuytenDelft 0.1 km

Pal naast Vakantiepark Delftse Hout ligt de geliefde Stadsboerderij BuytenDelft. Een heerlijke plek om met het hele gezin te ontspannen! Bezoek de kinderboerderij, speel een oer-Hollands spelletje, spetter in de rondte in de waterspeeltuin of kom gewoon lekker langs voor een hapje en een drankje!

Website van BuytenDelft

2. Science Center Delft 2.2 km

Het Science Center Delft van TU Delft is een ontzettend leuke manier om kinderen te laten kennis maken met science, design en engineering. Hier kunnen kinderen én volwassenen de onderzoeken van de TU Delft zelf bekijken en ervaren. Iedere zondag vanaf 12.00 uur wordt er tevens een workshop gehouden waarbij kinderen onder begeleiding van studenten van de TU Delft zelf gaan ontwerpen, uitvinden of bouwen.

Website van science center Delft

3. Fun Forest Rotterdam 17.5 km

Rennen, klimmen en springen! Voor de waaghalzen onder ons is dit het ultieme uitje. Bij Fun Forest Rotterdam kunnen kinderen zich uitleven in het klimbos, de monkeytrail, het spiksplinternieuwe spider city en zijn er diverse watersporten te doen.

Website van Fun Forest Rotterdam

4. Miniworld Rotterdam 14.9 km

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Zie hoe de ruim 27.000 inwoners van deze kleine wereld ontwaken en aan hun dag beginnen. Kleine treintjes schieten van station tot station en de Europese havens draaien ook hier overuren.

Miniwereld Rotterdam is ruim 530m² groot en een bezoek duurt gemiddeld 1,5 tot 3 uur.

Website van Miniworld Rotterdam

5. Duinrell Wassenaar 20.5 km

Achtbanen, wildwaterbanen, een rodelbaan, schommels en zweefmolens. Wie Duinrell in Wassenaar kent weet dat dit attractiepark behoort tot één van de leukste van Nederland. Naast een ontzettend gaaf attractiepark kunt u in het Tikibad gerust een hele dag doorbrengen met glijbanen, golfslagbad en jacuzzi’s

Website van Duinrell

6. Plaswijckpark Rotterdam 15.9 km

Buitenspelers opgelet! In Plaswijckpark vindt u de grootste verzameling speeltuinen in de regio. Alle speeltuinen hebben hun eigen thema, bijvoorbeeld: Verkeer, apenkooien of water. Daarnaast kan er in Plaswijckpark Wandelwijck lekker gewandeld en gerend worden en is er een heuse dierentuin!

Website van Plaswijckpark Rotterdam

Dagje weg met kinderen

7. Drievliet Den Haag 7.2 km

Familiepark Drievliet is een attractiepark voor het hele gezin. Op dit gezellige park vindt u vele attracties voor alle leeftijden maar ook de thrillseekers hoeven zich hier niet te vervelen met het “zeemonster”  Nautilus, en de  Formula-X.

Website van Drievliet

8. Sealife Scheveningen 17.3 km

Haaien, zeepaardjes, zeeschildpadden, kwallen en koraal. In Sealife Scheveningen kunnen kinderen en volwassen alles leren over het waterleven en de dieren die hier in leven. Zie Nemo en z’n vriendjes in het echt rondzwemmen en ontdek meer over de reis van Little Gray en Little White de Beluga dolfijnen

Website van Sealife Scheveningen

9. Aquapretpark Leidschendam 21.9 km

Ontdek de nieuwe sensatie is het grootste park van Europa. Neem al stuiterend over het water verschillende hindernissen en kom als eerste over de finish. Aquapretpark Vlietland biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier

Website van Aquapretpark Vlietland

10. Jumpsquare Rijswijk 7.8 km

Jumpsquare in Rijswijk is het grootste trampolinepark van Nederland. Bij Jumpsquare beleeft u de unieke combinatie van jump, sport, fun en tricks in een te gekke omgeving. Speciaal voor de aller jongste kinderen van 2 tot 9 jaar zijn er de speciale mini jump uren. De overige dagen is de minimum leeftijd 8 jaar.

Website van Jumpsquare

11. Museon Den Haag 16.6 km

Ontdek de wereld in het Museon. In het Museon in Den Haag kunnen kinderen niet alleen tentoonstellingen bezoeken maar ook meedoen met activiteiten. Daarnaast zijn er workshops, lab-activiteiten en science shows. Kortom voor ieder wat wils!

Website van het Museon

12. Klimeiland Vlietland 22.6 km

Bij klimeiland Vlietland kunt u 7 verschillende klimroutes doen van verschillende hoogtes. Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er zelfs een kabelbaan van meer dan 100 meter lang.

Website van Klimeiland Vlietland

Blijft u ook slapen?

Grasbungalow

Grasbungalow

Uniek vakantiehuisje

Dit unieke vakantiehuisje is voor 4 personen.
Camper

Camper

Verharde camperplaatsen

Met de camper naar Delft? Boek een verharde camperplaats.
Kamperen

Kamperen

Comfortabel kamperen

Ontdek onze kampeerplekken en comfortplekken.