reservering

Route naar Vakantiepark Delftse Hout

Route vanaf de snelweg A13

Komende vanuit richting Rotterdam neemt u afrit 9, aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting de Ikea. Op de rotonde tegenover de Ikea gaat u linksaf en rijdt u parallel aan de snelweg A13. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Korftlaan op.  Het Vakantiepark ligt na 300 meter aan de linkerkant.

Komende vanuit richting Den Haag neemt u afrit 9, aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting IKEA. Op de rotonde tegenover de IKEA gaat u linksaf en rijdt u parallel aan de snelweg A13. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Korftlaan op. Het Vakantiepark ligt na 300 meter aan de linkerkant.

Routekaart

 

Route met openbaar vervoer: 
Vanaf station Delft Centre neemt u buslijn 64 of 61 richting Delftse Hout / Ikea. Deze vertrekt elke 30 minuten. Na 19:00 uur en op feestdagen, vertrekt de bus elk uur.
In de zomer 2016 5/5/16 - 21/8/16 vertrekt buslijn 64 elk half uur vanaf / naar de camping.
Als je 's avonds na 19.00 uur of op zondag reist van / naar Delftse Hout, kunt u buslijn 61 nemen. Deze lijn stopt ook bij het treinstation en het historische centrum, bij de halte Burgwal. 
Voor de camping stapt u uit bij halte Delftse Hout, ongeveer 450 meter van de camping.
Tarieven:
U reist het gemakkelijkst met de bus met de OV-chipkaart. U kunt ook een kaartje kopen bij de chauffeur voor een prijs van € 2,10. Dit ticket is geldig voor een enkele reis en zonder overstap. 

Route met openbaar vervoer: 

Vanaf station Delft CS neemt u buslijn 64 of 61 richting Delftse Hout / Ikea. Deze vertrekt elke 30 minuten. Na 19:00 uur en op feestdagen, vertrekt de bus elk uur.

In de zomer 2017 25/05/17 - 20/08/17 vertrekt buslijn 64 elk half uur vanaf / naar de camping.

Als u 's avonds na 19.00 uur of op zondag reist van / naar Delftse Hout, kunt u buslijn 61 nemen.

Naar Delft: Deze lijn stopt ook bij het treinstation Delft CS en het historische centrum, bij de halte Burgwal.

Naar de Camping: Voor de camping stapt u uit bij halte Delftse Hout, ongeveer 450 meter van de camping.

Tarieven:

U reist het gemakkelijkst met de bus met de OV-chipkaart. U kunt ook een kaartje kopen bij de chauffeur voor een prijs van € 2,10. Dit ticket is geldig voor een enkele reis en zonder overstap.