reservering

Route naar Vakantiepark Delftse Hout

Route vanaf de snelweg A13

Komende vanuit richting Rotterdam neemt u afrit 9, aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting de Ikea. Op de rotonde tegenover de Ikea gaat u linksaf en rijdt u parallel aan de snelweg A13. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Korftlaan op.  Het Vakantiepark ligt na 300 meter aan de linkerkant.

Komende vanuit richting Den Haag neemt u afrit 9, aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting IKEA. Op de rotonde tegenover de IKEA gaat u linksaf en rijdt u parallel aan de snelweg A13. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Korftlaan op. Het Vakantiepark ligt na 300 meter aan de linkerkant.

Routekaart

 

Route met openbaar vervoer: 
Vanaf station Delft Centre neemt u buslijn 64 of 61 richting Delftse Hout / Ikea. Deze vertrekt elke 30 minuten. Na 19:00 uur en op feestdagen, vertrekt de bus elk uur.
In de zomer 2016 5/5/16 - 21/8/16 vertrekt buslijn 64 elk half uur vanaf / naar de camping.
Als je 's avonds na 19.00 uur of op zondag reist van / naar Delftse Hout, kunt u buslijn 61 nemen. Deze lijn stopt ook bij het treinstation en het historische centrum, bij de halte Burgwal. 
Voor de camping stapt u uit bij halte Delftse Hout, ongeveer 450 meter van de camping.
Tarieven:
U reist het gemakkelijkst met de bus met de OV-chipkaart. U kunt ook een kaartje kopen bij de chauffeur voor een prijs van € 2,10. Dit ticket is geldig voor een enkele reis en zonder overstap. 

Route met openbaar vervoer: 

Lijn 63 Delft, Station – IKEA (– Delftse Hout):
Lijn 63 neemt per augustus 2019 het traject tussen station Delft en IKEA (Olof Palmestraat) over van lijn 64 volgens de bestaande route. De frequentie wordt op werkdagen tot 19:00 en op zaterdagen tussen 10:00 en 19:00 verhoogd naar 4x per uur, ’s avonds en op zondag gaat lijn 63 2x per uur rijden.

Net als in de huidige situatie rijdt lijn 63 van april t/m augustus door naar de camping in de Delftse Hout. Per 25 augustus 2019 wordt deze lijn volledig elektrisch gereden.
Let op: tot medio 2020 rijdt lijn 63 een aangepaste route i.v.m. de reconstructie van de St. Sebastiaansbrug:

Vertrekkende vanaf station Delft zal lijn 63 via de Westvest, Phoenixstraat, Weteringsevest, Vrijenbanselaan, insulindeweg, Bonairestraat, Sint Jorisweg, Van Miereveltlaan, Stalpaert van de Wieleweg, Oostsingel, Oostplein, en Oostpoortweg naar zijn eindpunt rijden aan de Olof Palmestraat (IKEA). Met deze omleiding zal lijn 63 de bediening van Vrijenban overnemen van lijn 60.