reservering

Route naar Vakantiepark Delftse Hout

Route vanaf de snelweg A13

Komende vanuit richting Rotterdam neemt u afrit 9, aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting de Ikea. Op de rotonde tegenover de Ikea gaat u linksaf en rijdt u parallel aan de snelweg A13. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Korftlaan op.  Het Vakantiepark ligt na 300 meter aan de linkerkant.

Komende vanuit richting Den Haag neemt u afrit 9, aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting IKEA. Op de rotonde tegenover de IKEA gaat u linksaf en rijdt u parallel aan de snelweg A13. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Korftlaan op. Het Vakantiepark ligt na 300 meter aan de linkerkant.

Routekaart

 

Route met openbaar vervoer: 
Vanaf station Delft Centre neemt u buslijn 64 of 61 richting Delftse Hout / Ikea. Deze vertrekt elke 30 minuten. Na 19:00 uur en op feestdagen, vertrekt de bus elk uur.
In de zomer 2016 5/5/16 - 21/8/16 vertrekt buslijn 64 elk half uur vanaf / naar de camping.
Als je 's avonds na 19.00 uur of op zondag reist van / naar Delftse Hout, kunt u buslijn 61 nemen. Deze lijn stopt ook bij het treinstation en het historische centrum, bij de halte Burgwal. 
Voor de camping stapt u uit bij halte Delftse Hout, ongeveer 450 meter van de camping.
Tarieven:
U reist het gemakkelijkst met de bus met de OV-chipkaart. U kunt ook een kaartje kopen bij de chauffeur voor een prijs van € 2,10. Dit ticket is geldig voor een enkele reis en zonder overstap. 

Route met openbaar vervoer: 

Vanaf station Delft CS neemt u buslijn 64 of 61 richting Delftse Hout / Ikea. Deze vertrekt elke 30 minuten. Na 19:00 uur en op feestdagen, vertrekt de bus elk uur.

In de zomer 2017 25/05/17 - 20/08/17 vertrekt buslijn 64 elk half uur vanaf / naar de camping.

Als u 's avonds na 19.00 uur of op zondag reist van / naar Delftse Hout, kunt u buslijn 61 nemen.

Naar Delft: Deze lijn stopt ook bij het treinstation Delft CS en het historische centrum, bij de halte Burgwal.

Naar de Camping: Voor de camping stapt u uit bij halte Delftse Hout, ongeveer 450 meter van de camping.

Tarieven:

U reist het gemakkelijkst met de bus met de OV-chipkaart. U kunt ook een kaartje kopen bij de chauffeur voor een prijs van € 2,10. Dit ticket is geldig voor een enkele reis en zonder overstap.

Nog een paar accommodaties beschikbaar

 Bekijk hier de leukste aanbiedingen en last minutes en trek eropuit voor een fijn weekend, midweek of week ...