reservering

KIJKJE IN DE TOEKOMST

Vernieuwingen op ons vakantiepark!

Na jaren plannen maken was het dit jaar eindelijk zo ver! In oktober 2019 werd het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe sanitair, receptie/minimarkt en een nieuwe entree. Helaas is deze verbouwing niet helemaal zonder slag of stoot gegaan en is ons en uw geduld flink op de proef gesteld. Graag willen wij u hartelijk bedanken voor al uw geduld en belangstelling.

Sanitair gebouw:

Wat een plaatje is het geworden! Wij zijn vooral heel erg trots op de  Delfts Blauwe-tegelwand  met zicht op Delft van Johannes Vermeer in het sanitair gebouw. Vanaf seizoen 2021 kunt u gebruikmaken van ons hypermoderne, duurzame sanitair gebouw. 

Loft

Bovenin het nieuwe sanitair is een Loft gemaakt met drie slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, een ruime badkamer met douche en toilet en een mooi uitzicht over de speeltuin. Deze Loft zal vanaf april 2021 in de verhuur gaan. U kunt u hem nu al boeken voor seizoen 2021.

Animatieruimte

Natuurlijk is er ook gedacht aan een nieuwe recreatieruimte voor de animatie. De ruimte grenst aan de speeltuin en heeft een klein amfitheater waar Fred en zijn vrienden weer nieuwe avonturen en activiteiten kunnen beleven.

Receptiegebouw

Ook het receptie/winkelgebouw was hard toe aan vernieuwing. In april 2021 heten wij u welkom in dit mooie gebouw. Deze nieuwe receptie is compleet met een minimarkt met heerlijke broodjes.

In het eerste kwartaal van 2021 gaan wij definitief afscheid nemen van het oude receptiegebouw en de oude entree. Op deze locatie worden in de toekomst nieuwe, comfortabele kampeerplaatsen gerealiseerd. Allen met eigen elektra- en cai-aansluiting en natuurlijk een eigen wateraansluiting en afvoer. Deze locaties zullen een verharde ondergrond krijgen zodat ze ook voor campers goed bereikbaar zijn.

 

Brasserie:

In 2020 is er een nieuwe brasserie geopend. Naast snacks en pasta kunt u hier terecht voor overheerlijke pizza’s Lees hier meer.

Afgelopen seizoen hebben wij een aantal foodtrucks bij ons op het terrein gestaan om ons en onze gasten te voorzien van heerlijk avondeten. Wat hebben we hier met zijn allen van genoten. Voor komend seizoen gaan wij weer kijken of wij dit voor een aantal avonden kunnen realiseren.

Kortom: we zijn er bijna! En wat een plezier zullen we dan hebben van het eindresultaat! 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen volg ons op Facebook Instagram!