reservering

KIJKJE IN DE TOEKOMST

AFSCHEID VAN HET VERLEDEN

Wist u dat er op de plek van Vakantiepark Delftse Hout vroeger een gemeentezwembad was? U kunt het hier en daar nog subtiel terugzien op het terrein. De grootste ‘overblijfselen’ van het oude zwembad zijn de kleedruimtes (het huidige sanitairgebouw) en het dakterras (waar nu het restaurant zit). En hoewel deze sinds 1989 veelvuldig zijn gemoderniseerd en verbouwd, is het nu toch echt tijd om afscheid te nemen van deze sporen uit het verleden. Te beginnen met een nieuw sanitairgebouw!

EERST AFBREKEN...

Dit is het laatste seizoen dat u kunt genieten van de gerechten uit onze eigen keuken. Op 1 oktober 2019 sluit ons restaurant definitief en wordt begonnen met de sloop van het gebouw.  

Doordat wij de ingang van het park ook gaan verplaatsen, zal een aantal accommodaties - zoals de Camping Cottages, Sunhomes, Grasdakbungalow, Iglo’s, Coco’s en Juliette tenten - per 1 oktober 2019 tijdelijk uit de verhuur gaan. De Grasdakbungalow en de Iglo’s blijven op hun vertrouwde locatie staan. Voor de overige accommodaties zijn wij momenteel de mogelijkheden aan het bekijken om deze te verplaatsen naar een andere locatie(s) op het terrein.

DAN OPBOUWEN

Nadat het restaurant is afgebroken wordt eind 2019 gestart met de bouw van het nieuwe sanitairgebouw, de receptie én de nieuwe ingang. Het huidige sanitairgebouw blijft tijdens deze werkzaamheden gewoon in gebruik.
Naar verwachting is het nieuwe sanitairgebouw in maart 2020 glasdicht en kan er gestart worden met de finishing touch: de inrichting

DE OPENING

De opening zal plaatsvinden rond juni 2020. U kunt dat seizoen gebruik maken van beide sanitairgebouwen. Rond november 2020 nemen wij definitief afscheid van het oude sanitair en het winkel- en receptiegebouw. Op deze locaties zullen nieuwe kampeer- en camperplaatsen worden gerealiseerd.


Hieronder vindt u een tijdlijn van alle werkzaamheden