reservering

Gezellige camping in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een provincie die alles heeft. Cultuur, een indrukwekkende historie, prachtige natuur en natuurlijk gelegen aan de Noordzee. Het ruime aanbod van bezienswaardigheden en de variatie maken Zuid-Holland tot veelbezocht gebied voor uitstapjes en vakanties. Waarbij Den Haag als hoofdstad en Rotterdam als grootste stad van de provincie de meest voor de hand liggende steden direct genoemd zijn. Maar door enkel deze steden te benoemen wordt Zuid-Holland tekort gedaan. Ook de Bollenstreek en de uitgestrekte natuur zoals de Biesbosch zijn een bezoek waard! Als u op onze camping in Zuid-Holland overnacht, dan verblijft u in Delft op korte afstand van de meeste uitstapjes.

Bijzonder overnachten op onze Zuid-Hollandse camping

Om uw vakantie op onze camping in Zuid-Holland onvergetelijk te maken kunt u bij ons bijzonder overnachten. Neemt u zelf uw kampeermiddel mee, dan slaapt u op een echte natuurcamping in Delft. Heeft u geen kampeermiddel, maar houdt u wel van de gezelligheid van de camping? Verdeeld over ons park staan verschillende verhuuraccommodaties, variërend van back to basic tot glamping. Zo kunt u slapen onder een dak van gras of in een echte iglo.

Boek een bijzondere vakantie op onze camping in Zuid-Holland!

 

Wat gasten zeggen over onze camping in Zuid-Holland

 

Camping Zuid Holland

Boek uw vakantie in 2020 extra voordelig bij vakantiepark Delftse Hout

Onze camping Zuid-Holland in het kort:

✓ Leukste camping in Zuid-Holland
✓ Op steenworp afstand van het centrum van Delft
✓ Rotterdam en Den Haag gemakkelijk bereikbaar
✓ Vlakbij prachtige recreatieplas
✓ Genieten voor jong en oud

Nu boeken

Tips voor bezienswaardigheden vlakbij

Vanaf onze camping in Zuid-Holland maakt u eenvoudig verschillende leuke uitstapjes in de provincie. Omdat onze camping in Delft gunstig gelegen is in de provincie Zuid-Holland kunt u met de auto binnen no-time hierheen. Bovendien zijn de meeste bezienswaardigheden en attracties eenvoudig per openbaar vervoer te bereiken.

Nieuwe Kerk Delft: 🚶‍ 5 min. 🚌 15min.
Familiepark Drievliet: 🚗 10min. 🚌 54min.
Den-Haag: 🚗 19min. 🚌 44min.
Madurodam: 🚗 19min.  🚌 60min.
Binnenhof: 🚗 16min. 🚌 51min.
Rotterdam: 🚗 18min. 🚌 42min.
Scheveningen: 🚗 21min.  🚌 70 min.