reservering

Leukste camping bij Scheveningen

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen aan de Noordzee. Als de zon begint te schijnen en de temperatuur oploopt, dan weet men de weg naar Scheveningen gemakkelijk te vinden. Een heerlijk dagje op het strand met als afsluiting een strandwandeling bij zonsondergang. Maar ook buiten de zonnige dagen om is het een leuk dagje uit.

Op de boulevard zijn gezellige eettentjes en restaurants te vinden. De vernieuwde pier van Scheveningen is ook een aanrader tijdens een bezoek aan de kustplaats. Voor een vakantie aan de Noordzee komt u naar onze camping bij Scheveningen! In slechts een half uurtje bent u met de auto in Scheveningen.

Strandvakantie in Nederland

Vanaf onze camping bij Scheveningen bent u slechts 17 kilometer verwijderd van het strand in Scheveningen. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk het strand in Kijkduin en Ter Heijde bezoeken.

Onze camping is dan ook de ideale vakantiebestemming voor een strandvakantie. Geniet van de lange en bruisende boulevard van Scheveningen. Hier kunt u een heerlijk ijsje eten of uitgebreid dineren bij één van de vele strandtentjes. 

Ook kunt u prachtige strand-/duinwandelingen maken of lekker zwemmen in de zee. Scheveningen is daarnaast ook de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en watersporters. Vanaf ons vakantiepark kunt u gemakkelijk met de tram naar Scheveningen!

Onze camping bij Scheveningen is meer dan zon, zee en strand

Een verblijf op onze camping bij Scheveningen heeft meer in petto dan alleen zon, zee en strand. Wat dacht u bijvoorbeeld van het jaarlijkse Internationale Vuurwerkfestival in Scheveningen? Deelnemers uit de hele wereld komen naar Scheveningen om een geweldige vuurwerkshow neer te zetten. Een gezellige zomeravond met een prachtige afsluiting!

Maar ook de omgeving nodigt uit voor een bezoekje. Steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag lopen over van sfeer en karakter, maar allemaal op een eigen, unieke manier. Ook bij minder lekker vakantieweer is er dan ook genoeg te beleven en meer te doen dan zon, zee en strand! Kom naar onze camping bij Scheveningen en ervaar het zelf! Tip: Delftse Hout is ook een camping bij Amsterdam, want binnen no-time bent u al in de hoofdstad.

Een eigen ruime camperplaats nabij Scheveningen

Op zoek naar een ruime en luxe camperplaats nabij Scheveningen? Vakantiepark Delftse Hout beschikt over veertig verharde en grote plaatsen. Met gemak rijdt u deze plekken of, maar ook af. Deze plekken zijn hiervoor groot genoeg. Wij geven u graag een opsomming van onze camperplaatsen:

  • camperplaats van 90 tot 100 vierkante meter;
  • een kabeltelevisieaansluiting;
  • een camper-serviceplaats voor het vullen van uw watertank en weggooien van het afvalwater;
  • er is maar één hond per kampeerplaats toegestaan;
  • een partytent is verboden.

Vragen of meer informatie nodig? Wij helpen u hiermee natuurlijk graag. Neem hier contact met ons.

Een camperplaats boeken op ons vakantiepark rondom Scheveningen? Wacht dan niet te lang en verzeker uzelf snel van een mooie plek op onze camping!

Reserveer hier uw camperplaats

Camping Scheveningen

Geweldige faciliteiten op ons vakantiepark rondom Scheveningen

Ons vakantiepark beschikt over genoeg en goede faciliteiten. Zo hebben wij een brasserie voor als u geen zin heeft om zelf uw eten klaar te maken. Een snelle hap wordt hier klaargemaakt, maar ook heeft u de mogelijkheid om hier uitgebreid en lekker te dineren.

Ook beschikken wij over een geweldig en enthousiast animatieteam. Na elk seizoen is ons team weer druk bezig met het maken van een nieuw programma. Ieder jaar is dit weer een groot succes. In deze blog blikt onze hoofdanimator terug op het afgelopen en bijzondere seizoen.

Even geen zin om in Scheveningen de zee op te zoeken, maar bent u wel toe aan verkoeling? Wij hebben een bad voor speciaal voor de kleinste en ook een verwarmd buitenbad. Ideaal voor als u een dagje op ons vakantiepark wilt blijven. Ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat ons zwembad gratis is. Bekijk hier al onze faciliteiten.

Een camping rondom Den Haag en aan zee

Enthousiast geworden van ons park? In het kort zetten wij hieronder graag nog eens in het kort de voordelen van ons park op een rijtje.

✓ Leukste camping in Zuid-Holland.
✓ Op steenworp afstand van het centrum van Delft.
✓ Scheveningen gemakkelijk bereikbaar.
✓ Lekker naar het strand!
✓ Genieten voor jong en oud.
✓ Dicht bij Den Haag.
✓ Luxe en grote camperplaatsen!

Vakantie vieren op onze camping bij Scheveningen?

Een verblijf bij Delftse Hout is zo geboekt. U heeft de keuze uit kamperen of een bijzondere verhuuraccommodatie. Heeft u een vraag of wilt u extra informatie over een verblijf op Delftse Hout? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Ja, ik wil vakantie vieren op jullie camping bij Scheveningen!