reservering

Leukste camping bij Scheveningen

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen aan de Noordzee. Als de zon begint te schijnen en de temperatuur oploopt, dan weet men de weg naar Scheveningen gemakkelijk te vinden. Een heerlijk dagje op het strand met als afsluiting een strandwandeling bij zonsondergang. Maar ook buiten de zonnige dagen om is het een leuk dagje uit. Op de boulevard zijn gezellige eettentjes en restaurants te vinden. De vernieuwde pier van Scheveningen is ook een aanrader tijdens een bezoek aan de kustplaats. Voor een vakantie aan de Noordzee komt u naar onze camping bij Scheveningen! In slechts een half uurtje bent u met de auto in Scheveningen.

Camping bij Scheveningen is meer dan zon, zee en strand

Een verblijf op onze camping bij Scheveningen heeft meer in petto dan alleen zon, zee en strand. Wat dacht u bijvoorbeeld van het jaarlijkse Internationale Vuurwerkfestival in Scheveningen? Deelnemers uit de hele wereld komen naar Scheveningen om een geweldige vuurwerkshow neer te zetten. Een gezellige zomeravond met een prachtige afsluiting! Maar ook de omgeving nodigt uit voor een bezoekje. Steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag lopen over van sfeer en karakter, maar allemaal op een eigen, unieke manier. Kom naar onze camping bij Scheveningen en ervaar het zelf!

Vakantie vieren op onze camping bij Scheveningen?

Een verblijf bij Delftse Hout is zo geboekt. U heeft de keuze uit kamperen of een bijzondere verhuuraccommodatie. Heeft u een vraag of wilt u extra informatie over een verblijf op Delftse Hout? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Ja, ik wil vakantie vieren op jullie camping bij Scheveningen!

Camping Scheveningen

Camping Rotterdam in het kort:

✓ Leukste camping in Zuid-Holland.
✓ Op steenworp afstand van het centrum van Delft.
✓ Scheveningen gemakkelijk bereikbaar.
✓ Lekker naar het strand!
✓ Genieten voor jong en oud.

Nu boeken