reservering

Camping bij Rotterdam

In 15 minuten bent u in het prachtige Rotterdam. Plan dus zeker minimaal één dag in om de havenstad te bezichtigen. Met de haven, de Markthal en de vele andere bezienswaardigheden die de stad herbergt, kunt u eigenlijk niet anders dan een dagje Rotterdam inplannen. En onze camping bij Rotterdam is natuurlijk ideaal als uitvalsbasis.

Kamperen op onze camping bij Rotterdam

Heerlijk een weekendje of zelfs een weekje weg gepland, maar gaat uw voorkeur toch echt wel uit naar een vakantiepark dichtbij Rotterdam waar u ook uitstekend kunt kamperen? Bij Vakantiepark Delftse Hout is het mogelijk! Ons park is inderdaad dichtbij Rotterdam gelegen en uitermate geschikt voor kampeerders. U heeft bij ons namelijk de mogelijkheid om op een kampeerplaats of op een comfortplaats te kamperen. Aan ruimte is er ook zeker geen gebrek. Alle kampeerplaatsen zijn van 100 tot 120 m2 groot en mooi gelegen op het park. De kids kunnen dus ook lekker mee! Ook wanneer u graag met uw vertrouwde camper wilt kamperen bent u bij ons aan het jusite adres. Bekijk hier de camperplaats. 

Bijzonder overnachten

Op ons Vakantiepark vlakbij Rotterdam heeft u de keuze uit veel, leuke en gevarieerde accommodaties. Neem bijvoorbeeld de Houten iglo als voorbeeld. Dit sfeervol vakantiehuisje heeft een uniek exterieur en is zeer populair bij onze gasten. Een vakantie die u doorbrengt in de Houten iglo gaat u zeker niet snel vergeten. Doordat de accommodatie volledig gemaakt is van hout, geeft het een knusse sfeer en zal er lang over nagepraat worden. De Houten iglo is écht een topper in zijn segment!

Bekijk dit knusse vakantiehuisje

Camping bij Rotterdam met vele faciliteiten

Naast een dagje in Rotterdam, is ook Den Haag aan te bevelen. Daar bent u zo, want wij zijn een camping tussen Den Haag en Rotterdam. En heeft u genoeg van al deze uitstapjes, dan brengt u toch een rustdagje door op onze camping bij Rotterdam. Met het zwembad, restaurant en de animatie hoeft u ook eigenlijk helemaal niet van de camping af voor een leuke vakantie. Na een vakantie op onze camping bij Rotterdam bent u weer helemaal opgeladen!

Boek onze camping bij Rotterdam!

Vanaf onze camping bent u zoals gezegd in no time in Rotterdam maar ook wanneer u even lekker wilt ontspannen op de camping zal het u aan niets ontbreken. Bij vakantiepark Delftse Hout geniet u onder andere van:

  • Gratis WiFi op het hele terein
  • Een leuke speeltuin voor de kids
  • Een heerlijk verwarmd buitenzwembad
  • Animatieteam in de meeste schoolvakanties

Bekijk alle faciliteiten.

 

Camping Rotterdam

Camping Rotterdam in het kort:

✓ Leukste camping in Zuid-Holland
✓ Op steenworp afstand van het centrum van Delft
✓ Rotterdam en Den-Haag gemakkelijk bereikbaar
✓ Vlakbij prachtige recreatieplas
✓ Genieten voor jong en oud

Nu boeken