reservering

Camping bij Den Haag

De Delftse Hout is een camping bij Den Haag. Met de auto bent u in 20 minuten in het centrum van Den Haag. De politieke hoofdstad van Nederland ademt sfeer en gezelligheid. De gezellige pleinen waar u tijdens mooi weer kunt genieten, het wereldberoemde Madurodam of de mooie boulevard om lekker uit te waaien. In Den Haag is er voor iedereen iets leuks te doen! Op onze camping bij Den Haag geven wij u graag tips over het vervoer naar Den Haag en de bezienswaardigheden.

Uitstapjes in Den Haag

Kunt u geen genoeg krijgen van Nederlandse steden? Den Haag heeft een geheel eigen karakter en sfeer. Vanaf onze camping bij Den Haag bent u in no-time in de binnenstad van Den Haag, waardoor u optimaal van uw tijd in de stad kunt genieten. Bezoek bijvoorbeeld Madurodam, ontdek de regeringsgebouwen als de Tweede Kamer of bekijk het Torentje op het Binnenhof van Den Haag. Ook is het Vredespaleis een bezoekje waard wanneer u in Den Haag bent. Naast cultuur snuiven, kunt u ook gewoon genieten van de vele winkels en horecagelegenheden. Er is ontzettend veel te beleven. Ga in de avond eens langs het casino of bekijk een film in de enorme Pathé bioscoop in Den Haag. 

Faciliteiten vakantiepark Delftse hout

  • Camping winkel
  • Dagelijks verse broodjes
  • Restaurant
  • Gratis WiFi
  • Zwembad (met peuterbad)
  • Animatiteam tijdens schoolvakanties
  • Fietsverhuur
  • Modern sanitairgebouw
  • Speeltoestellen

Verblijf op onze camping Den Haag

Gaat u graag kamperen met eigen kampeerspullen? Dan kunt u uitstekend terecht op onze ruime kampeerplaatsen. Met eigen tent of caravan geniet u hier van het ultieme kampeergevoel tussen alle natuur in. Alle kampeerplaatsen zijn tussen de 100 m² en 120 m² en overzichtelijk opgezet. De kampeerplaatsen beschikken over een elektra en kabeltelevisie-aansluiting. Vanaf hier kunt u gemakkelijk bij alle faciliteiten van ons park. Verblijft u liever in meer luxe en comfort zonder zelf alle kampeerspullen mee te sjouwen? Boek dan één van onze vele accommodaties. Op ons vakantiepark kunt u verblijven in diverse verblijfsmogelijkheden, van luxe chalets tot aangename glamping tenten.

Boek onze camping bij Den Haag!

Camping Den Haag

Camping Den Haag in het kort:

✓ Leukste camping in Zuid-Holland
✓ Den Haag en Rotterdam gemakkelijk bereikbaar
✓ Vlakbij prachtige recreatieplas
✓ Vakantieplezier voor het hele gezin

Nu boeken