reservering

Camping bij Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad van Nederland en een echt toeristenoord. Elk moment van de dag is er wat te doen. De culturele agenda is altijd gevuld met de leukste festivals, tentoonstellingen, evenementen en musea. Maar voor een écht dagje Amsterdam kunt u ook gewoon door de straten lopen. Loop langs de grachten, ontdek de verschillende buurten en ervaar de Amsterdamse sfeer. Elke Amsterdamse buurt heeft zijn eigen karakter en charme. In een uurtje rijdt u vanaf onze camping bij Amsterdam naar de hoofdstad.

Gezellige camping bij Amsterdam en omstreken

Behalve het Amsterdamse leven zijn er in de omgeving van Delftse Hout ook nog andere gezellige en karaktervolle steden te bezoeken. Steden als Den Haag en Rotterdam hebben beide een unieke, eigen sfeer. Voor een dagje aan de Noordzee en het strand is Scheveningen een aanrader! Langs de boulevard vindt u diverse eettentjes en restaurants om de honger te stillen. Ook is de pier in Scheveningen natuurlijk een bezoekje waard. Vanaf onze camping bij Amsterdam en omstreken kunt u stedentrips maken naar de leukste steden van Nederland.

 

Verblijft u op onze camping bij Amsterdam?

Een verblijf bij Delftse Hout is zo geboekt. U heeft de keuze uit kamperen of een bijzondere verhuuraccommodatie. Heeft u een vraag of wilt u extra informatie over een verblijf op Delftse Hout? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Direct onze camping bij Amsterdam boeken!

Camping Amsterdam

Camping Amsterdam in het kort:

✓ Leukste camping in Zuid-Holland.
✓ Op steenworp afstand van het centrum van Delft.
✓ Amsterdam gemakkelijk bereikbaar.
✓ Vlakbij prachtige recreatieplas.
✓ Ideaal gelegen voor een uitstapje naar de hoofdstad.

Nu boeken