reservering

Met de camper in Delft

Met de camper op vakantie geeft u het gevoel van vrijheid. Een bijkomend voordeel is dat u vrijwel gelijk van uw vakantie kunt genieten. Komt u met de camper naar Delft en omstreken? Dan zijn er op vakantiepark Delftse Hout verschillende mooie camperplaatsen beschikbaar.

Ontdek onze camperplekken

Deze zijn circa 100 m² groot en verhard, zodat u eenvoudig met uw camper op en af kunt rijden. Onze camperplaatsen in Delft zijn uiteraard voorzien van de nodige aansluitingen. Bijvoorbeeld:

 • stroomvoorziening
 • tv-kabelaansluiting
 • camper-serviceplaats in de buurt

Bij de camper-serviceplaats (bij de ingang, voor de brug) kunt u uw afvalwater veilig lozen. Wilt u met uw hond op vakantie? Dan hebben we goed nieuws voor u, want per camperplek mag 1 hond mee. 

Onze voordelige arrangementen

Met de camper in Delft kunt u ook van een aantal speciale arrangementen gebruik maken. Zo is er een arrangement voor het hoogseizoen en een arrangement voor het voor- en naseizoen. Zo gaat u nog voordeliger op vakantie in Delft. U bent altijd van harte welkom met de camper in Delft. 

Vakantie met camper in Delft

Gaat u met de camper in Delft op vakantie, dan zijn er tal van activiteiten die u kunt ondernemen en evenementen die u kunt bezoeken. Uw camper staat slechts 15 minuten van de Delfste binnenstad geparkeerd, dus u kunt zo de stad in lopen.

Onze tips voor een dagje Delft:

 • historische stadswandeling
 • diverse weekmarkten bezoeken
 • dagje shoppen in de historische binnenstad
 • veel gezellige terrasjes en restaurants om uit te kiezen
 • de Nieuwe Kerk en de Oude Kerk bekijken en/of beklimmen

Ook kunt u vanaf ons vakantiepark gemakkelijk verschillende steden en stranden bezoeken.

Lees al onze tips voor een dagje in Delft

Ruime plaats voor de camper in Delft boeken?

Vanaf uw camperplaats in Zuid Holland zijn grote steden als Rotterdam en Den Haag en de kust zeer gemakkelijk te bereiken. U rijdt met de camper de camping af en maakt een leuke stedentrip. Of u laat de camper in Delft staan en gaat met het openbaar vervoer op reis.

Boek u camperplaats en kom met de camper in Delft op vakantie!

Waar andere mensen naar zochten

 ❱ Wat is een ruime camperplaats in Delft?

Op vakantiepark Delftse Hout hebben we diverse ruime camperplaatsen beschikbaar.

 • 90 tot 100 m²
 • eigen stroom
 • eigen tv-kabelaansluiting
 • camper-servicestation vlakbij
 • 1 hond toegestaan

Benieuwd hoe ze er uit zien? 
>> Bekijk de camperplaatsen

❱ Wat kost een camperplaats in Delft?

Een verblijf van 1 nacht met een camper in Delft kost gemiddels €52,-. Maar Vakantiepark Delftse Hout is zo´n 30% voordeliger.
>> Bekijk ons voordeligste arrangement

Neem ook uw fiets mee

Als u met de camper Delft bezoekt is het een goed idee om ook uw fiets mee te nemen. In de omgeving van Delftse Hout kan men namelijk prachtige fiets- en wandeltochten maken. Voor de fantatieke fietsers en wandelaars zijn er diverse prachtige routes. Maar ook voor korte routes of om u snel door de stad te verplaatsen is het meenemen van een fiets een aanrader. En zeg nou zelf. Een plekje in of achterop de camper is er voor uw fiets toch wel?! 

Neemt u de fietsen mee? Wij hebben prachtige routes die u online kunt inzien of downloaden. Tot snel, met uw camper in Delft.

Ik wil een camperplaats boeken!