reservering

Met de camper in Delft

Met de camper op vakantie geeft u het gevoel van vrijheid en een bijkomend voordeel is dat u vrijwel gelijk van uw vakantie kunt genieten. Komt u met de camper naar Delft en omstreken, dan zijn er op vakantiepark Delftse Hout verschillende mooie camperplaatsen beschikbaar. Alle camperplaatsen zijn uiteraard voorzien van de nodige aansluitingen. Indien gewenst kunt u deze zelf bijboeken. Gaat u met de camper in Delft op vakantie, dan zijn er tal van activiteiten die u kunt ondernemen en evenementen die u kunt bezoeken.

Met de camper in Delft kunt u ook van een aantal speciale arrangementen gebruik maken. Zo is er een arrangement voor het hoogseizoen en een arrangement voor het voor- en naseizoen. U bent altijd van harte welkom met de camper in Delft.

Ruime camperplaats in Zuid Holland

Vanaf uw camperplaats in Zuid Holland zijn grote steden als Rotterdam en Den Haag en de kust zeer gemakkelijk te bereiken. U rijdt met de camper de camping af en maakt een leuke stedentrip. Of u laat de camper staan en gaat met het openbaar vervoer op reis.

Boek u camperplaats en kom met de camper in Delft op vakantie!

Boek uw vakantie nu extra voordelig in 2019

Waar andere mensen naar zochten.

 ❱ Wat is een ruime camperplaats in Delft?

Op vakantiepark Delftse hout hebben we diverse ruime camperplaatsen beschikbaar. benieuwd hoe ze er uit zien?

❱ Wat kost een camperplaats in Delft??

Een verblijf van 1 nacht met een camper in Delft kost gemiddels €52,- Vakantiepark Delftse hout is gemiddeld 30% voordeliger. Bekijk ons voordeligste arrangement.