reservering

Met de camper in Delft

Met de camper op vakantie geeft u het gevoel van vrijheid en een bijkomend voordeel is dat u vrijwel gelijk van uw vakantie kunt genieten. Komt u met de camper naar Delft en omstreken? Dan zijn er op vakantiepark Delftse Hout verschillende mooie camperplaatsen beschikbaar. Alle camperplaatsen zijn uiteraard voorzien van de nodige aansluitingen. Indien gewenst kunt u deze zelf bijboeken. 

Vakantie in Delft

Gaat u met de camper in Delft op vakantie, dan zijn er tal van activiteiten die u kunt ondernemen en evenementen die u kunt bezoeken. Tijdens een dagje Delft kunt u volop cultuur snuiven, genieten op het terras en heerlijk shoppen. In Delft is altijd genoeg te doen en vooral te bekijken. Vanaf ons vakantiepark Delftse Hout bent u in slechts 15 minuten in de binnenstad van Delft. Ook kunt u vanaf ons vakantiepark gemakkelijk verschillende steden en stranden bezoeken.

Vakantie arrangement boeken

Met de camper in Delft kunt u ook van een aantal speciale arrangementen gebruik maken. Zo is er een arrangement voor het hoogseizoen en een arrangement voor het voor- en naseizoen. Zo gaat u nog voordeliger op vakantie in Delft. U bent altijd van harte welkom met de camper in Delft. 

Ruime plaats voor de camper in Delft boeken

Vanaf uw camperplaats in Zuid Holland zijn grote steden als Rotterdam en Den Haag en de kust zeer gemakkelijk te bereiken. U rijdt met de camper de camping af en maakt een leuke stedentrip. Of u laat de camper Delft staan en gaat met het openbaar vervoer op reis.

Boek u camperplaats en kom met de camper in Delft op vakantie!

Waar andere mensen naar zochten.

 ❱ Wat is een ruime camperplaats in Delft?

Op vakantiepark Delftse hout hebben we diverse ruime camperplaatsen beschikbaar. Benieuwd hoe ze er uit zien? 
>> Bekijk de camperplaatsen

❱ Wat kost een camperplaats in Delft??

Een verblijf van 1 nacht met een camper in Delft kost gemiddels €52,- Vakantiepark Delftse hout is gemiddeld 30% voordeliger.
>> Bekijk ons voordeligste arrangement