reservering

Bezoek het Bloemencorso Westland

Bloemencorso Westland

Het bloemencorso van Westland vindt jaarlijks plaats rond eind juli/begin augustus. Dit evenement zorgt jaarlijks voor duizenden bezoekers die onder de warme zomerzon genieten van de gedecoreerde boten. Tientallen met bloemen, planten, groenten of fruit versierde boten varen door de wateren van Delft en omgeving. Het varend bloemencorso in Westland voert de boten door de gemeenten van Westland, Midden-Delfland, Vlaardingen, Maassluis, Rijswijk, Den Haag en Delft.

Varend bloemencorso

Het varend bloemencorso zorgt elk jaar weer voor lachende gezichten en gezellige dagen. Iedere vaardag worden er verschillende walactiviteiten georganiseerd. Zoekt u een plek om te overnachten tijdens het varend bloemencorso? Neemt u dan contact op met onze receptie voor de mogelijkheden of boek direct uw overnachting tijdens het varend bloemencorso Westland.

Overnacht bij Delftse Hout tijdens het Bloemencorso Westland!

 

Overnachten tijdens het Bloemencorso

Wanneer u het beroemde bloemencoso komt bezoeken zult u merken dat het ontzettend druk is in de stad Delft. Dit brengt met zich mee dat het soms lastig is om een verblijfplaats te vinden voor een overnachting. Zorg daarom dat u optijd uw verblijf boekt.

Boek nu alvast uw verblijf op onze website en profiteer van de meest voordelige prijs.

Boek uw verblijf tijdens het bloemencorso