reservering

Hét Vakantiepark in Zuid-Holland

Delftse hout: Het leukste vakantiepark in Zuid-Holland

Midden in de provincie Zuid-Holland, tussen Den Haag en Rotterdam vindt u vakantiepark Delftse hout. Op ons vakantiepark in Zuid-Holland geniet u onder andere van een prachtige omgeving, bijzondere accommodaties en een gezellig restaurant.

Of u nu uw eigen tent, caravan of camper meeneemt of kiest voor een compleet ingerichte accommodatie.
Vakantiepark Delftse Hout is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de mooie omgeving van Delft!

Geniet van het prachtige Delft.

De prachtige stad Delft ligt midden in Zuid-Holland en staat bekend als dé culturele hoofdstad van de provincie. Zo vindt u in de stad Delft onder andere het Science museum van de TU Delft, De beroemde Oude kerk en het stedelijk museum Prinsenhof. Maar het is niet alleen maar kunst en cultuur wat de klok slaat in Delft. Veel mensen komen naar Delft om Lekker een dag te shoppen of om te genieten op een van de vele terrasjes. Kortom in Delft is voor een ieder wat wils.

Vakantiepark Delftse Hout is gunstig gelegen aan de rand van de stad Delft en is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in Zuid-Holland.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze tips voor een vakantie in Delft.

Bijzonder overnachten

Bij vakantiepark Delftse Hout in Zuid-Holland geniet u direct bij aankomst van uw welverdiende vakantie. Wij bieden een groot aantal geheel compleet ingerichte accommodaties aan waaronder luxe chalets, coco tenten en zelf een grasbungalow en een houten iglo. Liever "back to basic" ? U kunt bij ons ook uitstekend kamperen!

Benieuw naar alle bijzondere accommodaties op ons vakantiepark in Zuid-Holland?


Bekijk de accommodaties

Tip: Bij vakantiepark Delftse hout hebben we diverse mogelijkheden om te kamperen met eigen sanitair.

Uitstapjes in Zuid-Holland.

Vanaf ons vakantiepark in Zuid-Holland bent u in een mum van tijd in een van de grote steden van de provincie, zo rijdt u in 20 minuutjes naar Rotterdam of Den-Haag en staat u binnen een half uurtje met uw voeten in het Scheveningse zand. Daarnaast is de provincie Zuid-Holland een prachtige omgeving om te ontdekken per fiets of te voet. Op ons vakantiepark in Zuid-Holland kunt u gebruik maken van onze fietsverhuur en onze medewerkers vertellen u graag de mooiste wandelroutes in de omgeving van ons vakantiepark.

vakantiepark zuid-holland

vakantiepark zuid-holland