Reserveren

Excursies

Lekker pronken!

Natuurlijk zijn wij erg trots op de prachtige en unieke stad Delft. Heel graag pronken we daarmee en bieden we u dan ook ieder dag de gelegenheid om deel te nemen aan onze wekelijkse activiteiten:

april t/m september

Dagelijkse stadswandeling

Tijd: april - september : dagelijks van 12:30 tot 13:30 uur

       oktober: op woensdag t/m zaterdag 12:30 tot 13.30 uur

Prijs: €2,- per persoon

Wandel met onze gids langs de grachten in de binnenstad van Delft en luister naar het eeuwenoude verhaal achter de gebouwen en de bewoners, van Johannes Vermeer tot de laatste rustplaats van de Koninklijke familie: Laat u betoveren door de charme van Delft.

Op zondag t/m vrijdag vertrekt de wandeling bij de steiger van de rondvaartboot aan de Koornmarkt in het centrum van Delft. Op zaterdag vertrekt de wandeling vanaf het Toeristische Informatiepunt in de Kerkstraat. Geef u voor deze wandeling alstublieft op bij de receptie.

 

Stadswandeling op Woensdag

Tijd: alleen op woensdag van 13:00 tot 14:30 uur (april tot september)

Prijs: gratis!

Heeft u nog niet met onze gids door het centrum van Delft gewandeld? Dan is dit de uitgelezen kans om dat alsnog te doen, want vandaag is onze stadswandeling GRATIS! Maar wees er snel bij en geef u op bij de receptie, want maximaal 25 personen kunnen deelnemen!

Deze wandeling vertrekt vanaf het Toeristische Informatiepunt in de Kerkstraat. Voor €3,50 per persoon, kunt u aansluitend een ½ uur durende rondvaart maken met een fluisterboot van Canal Hopper Delft.