Reserveren

Vacatures

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar een:

Zelfstandig werkende kok (fulltime, 38 uur per week, half maart tot oktober)

Het restaurant van Delftse Hout biedt onze gasten een makkelijke snack om mee te nemen of een uitgebreider diner van het à la carte menu. Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar zelfstandig werkende kok.

Lees meer

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures en ben je: flexibel, klantvriendelijk, stressbestendig, leergierig, enthousiast en weet je van aanpakken? Stuur dan je uitgebreide motivatie met Curriculum Vitae naar:

Vakantiepark Delftse Hout

T.a.v. Dhr. P. Meijkamp 
Korftlaan 5  2616 LJ Delft

Of per email: info@delftsehout.nl

Voor meer informatie kun je ons bereiken op 015-2130040

 Vakantie- en weekendmedewerkers Winkel en Horeca.

Voor de afdelingen winkel en horeca zijn wij op zoek naar studenten of scholieren van minimaal 16 jaar die tijdens de weekeinden, in schoolvakanties en minimaal 4 weken aaneengesloten in de maanden juli en augustus en/of minimaal 1 dag per week in het voorseizoen beschikbaar zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het aannemen van bestellingen, het helpen van gasten, bijvullen van de voorraden, schoonmaken van de winkel/restaurant en serveren.

Lees meer

Vakantie- en weekendmedewerkers technische dienst / Groen voorziening.

Wij zijn op zoek naar studenten of scholieren van minimaal 16 jaar die enige technische ervaring hebben en / of een technische opleiding volgen. Het is van belang dat je minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar bent en daarnaast ook in de vakanties kunt werken.

Je werkzaamheden bestaan uit het verhelpen van kleine technische storingen in en rond de bungalows en alle centrale gebouwen, en het verzorgen van de groenvoorziening op het park d.m.v. papierprikken, vuilnisbakken legen en blad blazen.

Lees meer